Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

CHP Balıkesir Milletvekili Akın´dan 29 Ekim mesajı

CHP Balıkesir Milletvekili Akın´dan 29 Ekim mesajı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ?Türk Milleti´nin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün, emperyalizme karşı Kuvayı Milliye ruhuyla bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi veren Milleti´ne verdiği en büyük armağan Türkiye Cumhuriyeti´dir.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ?Türk Milleti´nin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün, emperyalizme karşı Kuvayı Milliye ruhuyla bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi veren Milleti´ne verdiği en büyük armağan Türkiye Cumhuriyeti´dir. Türkiye Cumhuriyet´i gençlere emanettir ve sonsuza kadar yaşayacaktır? dedi.
Akın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında Türk Milleti´nin vatanına, bayrağına, bağımsızlık, özgürlüğüne ve Cumhuriyete düşkün bir Millet olduğunu, belirterek, ?Milletimizin en önemli değerlerinden biri gönülden bağlı olduğu Türkiye Cumhuriyeti´dir.? dedi.
Akın, mesajında düşüncelerini şöyle dile getirdi:
?Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti aydınlanma ve çağdaşlaşma devrimidir. Cumhuriyet, milletin birlik ve beraberliğinin teminatıdır. Milletimizin Kuvayı Milliye ruhuyla bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ardından birlik ve beraberlikle sahiplendiği Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza dek yaşayacaktır. Biz, Balıkesir´de ateşi yakılan Kuvayı Milliye´nin evlatlarıyız. Çanakkale´de, Dumlupınar´da, Sakarya´da yurdun dört bir yanında gözlerini kırpmadan canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin, Gazilerimizin torunlarıyız. Bizim yüreğimiz her daim, vatan, bayrak, bağımsızlık, özgürlük ve Türkiye Cumhuriyet´i için çarpar. Milletimizin Kuvayı Milliye ruhuyla bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ardından birlik ve beraberlikle sahiplendiği Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza dek yaşayacaktır. Çünkü, Cumhuriyet, birlik ve bütünlüğümüzün teminatıdır. Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün gençlere emanetidir. Türk Gençliği, Kuvvayi Milliye ruhuyla Mustafa Kemal Atatürk´ün yaktığı ateşe ve O´nun kurduğu Cumhuriyet´e sonsuza dek sahip çıkmaya devam edecektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü, O´nun kahraman silah arkadaşlarını, bu topraklar için canlarını feda eden ve bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi sonsuz gönül borcu, şükran ve rahmetle anıyorum. Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.?
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli