Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Bandırma ilçe örgütünün ?Halk Gazetesi´ isimli bülteni yayınlandı

CHP Bandırma ilçe örgütünün ?Halk Gazetesi´ isimli bülteni yayınlandı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma ilçe örgütü, ücretsiz aylık bülten çıkarmaya başladı. Bültenin ilk sayısı CHP ilçe binasında düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma ilçe örgütü, ücretsiz aylık bülten çıkarmaya başladı. Bültenin ilk sayısı CHP ilçe binasında düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´un da katıldığı basın toplantısında İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, bilgi verdi. Panç, şunları söyledi:
?Cumhuriyet Halk Partisi, savaş meydanlarında, devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucu partisidir. Bizler, bu partide siyaset yapanlar bunun bilincinde ve sorumluluklarımızın farkındayız. CHP Bandırma ilçe örgütü olarak kabuğumuzu kırarak, örgütlü, bütünleştirici, asla hiç kimseyi ötekileştirmeyen siyasi çalışmalar yapıyoruz. Bizim için herkes çok değerlidir. Yaptığımız çalışmaları, partimizin politikalarını, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu´nun mesajlarını yazılı olarak halkımıza ulaştırmak amacıyla bu gazetemizi çıkardık. Bu gazeteyle kırsal mahallelerin kahvehanelerinden, derneklere, evlere kadar her kesime ulaşmak istiyoruz.
Bandırma´da, örgüt içinde ve Balıkesir ili olarak seçimlerimizi tamamladık. Balıkesir genelinde ve ilçemizde birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yoğunlaştırarak sürdüreceğiz. Tek rakibimiz, Türkiye´yi yöneten AKP iktidarıdır. Türkiye´nin geldiği tablo ortadadır. Türkiye, her alanda kuşatılmış durumdadır. Halkımızın partimize ilgisi her geçen gün hızla artmaktadır. Çünkü sayın genel başkanımızın, AKP iktidarının uyguladığı yanlış politikalara karşı öngörüleri, eleştirileri hep doğru çıkmıştır. Geçmişte bunu FETÖ, açılım politikaları, tarım, ekonomik politikalar ve en son Suriye politikasında da görüldüğü gibi yaptığımız uyarılar doğru çıkmış, çözüm önerileri dikkate alınmamıştır.
Bandırma ilçe örgütü olarak her zaman olduğu gibi bugün de, bundan sonra da halkımızın yanında olacağız, onların sorunlarını dinleyeceğiz. Çözüm bulmaya çalışacağız. Partimizin politikalarını anlatacağız. Çıkardığımız ?Halk Gazetesi´, bu konularda bize çok yardımcı olacaktır. Gazetemizin partimize ve halkımıza hayırlı olmasını dilyorum.?
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false