Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna:

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna:

?Erdeklilerin partimize gösterdiği ilgiden memnunuz?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, yönetim kurulu olarak gerçekleştirdikleri çeşitli çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Önce, Gara´daki şehitlerimize Allah´tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileyen Tuna, ?Yine yüreğimiz yandı. Milletimizin, bundan sonra böyle acı yaşamamasını diliyorum? diye konuştu.
İlçe başkanlığına 19 Ocak 2020´de seçildiğini vurgulayan Tuna, pandemi ortamı nedeniyle birçok projelerini yaşama geçiremediklerini vurgularken, ?Yine de çok sayıda sosyal projemizi uygulamaya çalışıyoruz. Dilerim pandemiyi kısa sürede atlatırız ve çalışmalarımıza hız kazandırırız? dedi.

Son günlerde, Kadın Kolları ile birlikte ekonomik durumları iyi olmayan aileler için bere, atkı, pijama diktiklerini, sokak hayvanları için kendi elleriyle yaptıkları kedi evleri ve köpek kulübelerini veterinerin önerdiği bölgelere yerleştirdiklerini vurgulayan Tuna, ?Bu çalışmamızda bize maddi-manevi destek veren tüm gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz? diye konuştu.
Göreve başladığında 922 olan üye sayılarına 200 yeni üye eklemelerine karşın üniversiteye giden öğrenciler nedeniyle üye sayılarının 907´ye düştüğüne işaret eden Tuna, Erdeklilerin partilerine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu