Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal:

CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal:

?BASKİ, susuz bıraktığı Erdek´e eziyet ediyor?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, ?Erdek´te yaşanan susuzluk eziyetini BASKİ görmüyor mu?? dedi.
İçinde bulunduğumuz turizm sezonunda Erdek´teki evlerin birinci katlarına bile su çıkmadığına dikkati çeken Uysal, şunları söyledi:
?Erdek´in turizm sezonu zaten çok kısa. İlçemize tatil için gelen konuklarımız, bu eziyeti yaşadıktan sonra bir daha gelmeyi düşünürler mi? BASKİ´nin, Erdek´ten haberi yok. Olsa bu durumu aylar öncesinden görerek önlem alır ve turistik Erdek´i, sezonun ortasında susuzluğa mahkum etmezdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yerine getirmesi gereken birçok hizmette olduğu gibi su olayında da sınıfta kalmıştır.?/resimler/2018-7/25/1947396259322.jpg
HALKA AÇIK ÇEŞMELERE MÜHÜR
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, halka açık bazı çeşmelere de mühür vurarak kapattığına işaret eden CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, şöyle konuştu:
?Kurbağalıdere bölgesindeki çeşmeleri de kapattılar. Oysa sıcaktan bunalan vatandaşlar, bu çeşmelerde ellerini yüzlerini yıkayarak ferahlıyorlardı. Hatta kuşlar bile buradaki sudan içiyorlardı. Anlaşılıyor ki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, Erdekli vatandaşlar ve buraya konuk olarak gelenlere hizmet diye bir niyetleri yok. Onlar, Erdek´i yok sayıyorlar. Ama yerel seçimde Erdek yine onları yok sayacaktır.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli