Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal:

CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal:

?Dönüşte açıklama yapacağım?

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, Ankara´ya gitti. U Ankara´da, partisinin genel merkez yöneticileriyle görüşmeye giden Uysal, temaslarıyla ilgili olarak dönüşte açıklama yapacağını belirtti.
Bu arada, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salici ve Seyit Torun ile Genel Sekreter Mehmet Akif Hamzaçebi imzasıyla CHP İl Başkanlıklarına, aday tespit önerileri? konulu aşağıdaki talimat gönderildi:
?31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimi? kapsamında, il örgütlerinin, ?hangi seçim çevresinde(il-ilçe-belde) hangi yöntemin uygulanacağı? konusunda görüş ve önerilerini en geç 03 Kasım 2018 Cumartesi günü, saat 17.00´ye kadar, seyittorun@chp.org.tr ve oguz.kaan.salici@chp.org.tr adreslerine bildirmelerini rica eder, iyi çalışmalar dileriz.?
ERDEK´TE ÖN SEÇİM BEKLENİYOR
Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı ve Av. Yüksel Değirmenci´nin belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusu bulunan Erdek´te, parti üyelerinin katılacağı ön seçim gerçekleştirilmesi bekleniyor. CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal´ın da bu görüşü bildirmek üzere Ankara´ya gittiği tahmin ediliyor.
Haber ; Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu