Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Erdek İlçe Başkanı Tuna:

CHP Erdek İlçe Başkanı Tuna:

?Medya, İzmir Belediyesi´nin çalışmalarına yer vermiyor?

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, deprem sonrasında İzmir Belediyesi´nin başarılı çalışmalarının medyada yeterince yer almadığına dikkati çekti.
Tuna, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
?Hiçbir haber kanalında, İzmir Belediyesi´nin olağanüstü başarılı çalışmalarından, bu süreci şimdiye kadar Türkiye´de görülmeyen bir düzen ve organizasyon ile yönettikleri hakkında bilgi yok. Hatta belediye kelimesi bile geçmiyor. Saçma sapan, ilgisiz hükümet temsilcilerinin, bürokratların adı geçiyor ama belediye çalışanları veya belediyeye bağlı herhangi bir kurumdan bahsetmekten özellikle kaçınıyorlar. 

Oysa belediye, daha ilk gün, hava kararmadan binlerce çadır kurdu, battaniye dağıttı, yemek dağıtmaya başladı. Depremzedelerle görüşerek ihtiyaç maddelerinin neler olduğunun listesini yapıp, herkesle paylaştılar. Seyyar tuvaletler, çamaşırhaneler kurdular, yakınlardaki spor salonlarının banyolarını kullanıma açtılar. Daha unuttuğum şeyler vardır mutlaka. Aklıma geldikçe revize ederim postu.
Sizlerden ricam, lütfen bu bilgileri arkadaşlarınızla paylaşın ki, aslında sürecin hükümet değil, belediyeler tarafından çok iyi yönetildiğini insanlar öğrensin. Hükümet, sanki kendi yapmış gibi öyle bir algı operasyonu yönetiyor ki, inanamazsınız. Bizim de çalışmamız gerekiyor. TV´lerde paylaşılmıyorsa, biz de sosyal medyayı kullanırız.? Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek İlçe Başkanı Tuna
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false