Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Gönen Kongresi´nde ?Demokrasi Şöleni´ yaşandı

CHP Gönen Kongresi´nde ?Demokrasi Şöleni´ yaşandı

CHP Gönen İlçe Başkanlığı kongresinde başkanlığı Ünsal Acar kazandı.

CHP Gönen İlçe Başkanlığı kongresinde başkanlığı Ünsal Acar kazandı.
CHP Gönen İlçe Başkanlığı kongresinde, iki liste ile gidilen seçimlerde mevcut ilçe başkanı Ünsal Acar 117 oyla yeniden başkan seçilirken, rakibi Servet Güzel 95 oy aldı.
Gönen Ömer Seyfettin Kültür Merkezi´nde düzenlenen, Halit Özdemir´in divan başkanlığını üstlendiği kongrede Ünsal Acar ile Servet Güzel´in listeleri yarıştı. Acar 117 oyla yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, Güzel ise 95 oy almayı başardı. Kongrede ayrıca 36 kişiden oluşan il delegasyonu da belirlendi.
Kongreye CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Balıkesir milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin, Fikret Şahin, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, CHP Balıkesir ilçelerinin başkanları ile il başkan adayları Ender Biçki, Ömür Boyuer, Hilmi Okur katıldı.
Kongreyi değerlendiren CHP İl Başkanı Serkan Sarı, ?Gönen ilçe kongremizi demokrasi şöleni şeklinde tamamladık. Güven tazeleyerek seçilen ilçe başkanımız Ünsal Acar ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim. Aday olan Servet Güzel ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarını mücadelelerinden dolayı kutlarım. Bundan sonra bir arada omuz omuza mücadele zamanı.? dedi.
Kongrede Gönen´li olan Milletvekili Akın ve Başkan Palaz delege olarak oy kullandı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli