Bugün, 19 Mart 2024 Salı

CHP iktidarında artan üretimin hakça bölüşüleceğini açıkladı

CHP iktidarında artan üretimin hakça bölüşüleceğini açıkladı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, seçim çalışmalarına Arefe Günü´nde ve Ramazan Bayramı´nda da devam etti.


Bitmek bilmeyen enerjisi ile tüm seçmenlerin dikkatini çeken CHP Milletvekili Akın´ın çalışma adresleri, Arefe Günü Manyas; bayramın birinci günü Karesi, ikinci günü Gönen, üçüncü günü de Marmara ve Avşa adası oldu.
Hemşehrileriyle bayramlaşarak, CHP´nin seçim bildirgesini anlatan Akın, ?İki oy kullanacağız, hedefimiz tek. Cumhuriyetimizi yeniden demokrasiyle taçlandırmak, laik, demokratik, özgür ve adil bir Türkiye için; Cumhurbaşkanlığı´nda adayımız Muharrem İnce´ye; parlamento seçiminde CHP´ye desteklerinizi bekliyoruz." diye konuştu.
İşte! Akın´ın çalışma programı:
Akın´ın Arefe Günkü rotası Manyas Kızık, Çavuşköy, Dereköy, Çakırca, Süleymanlı, Duraköy, Necip, Şevketiye, Akçaova, Kocagöl, Hamamlı, Hekimköy, Cumhuriyet mahalleleri oldu.
Hemşehrilerine hayırlı bayramlar dileyen Akın ?İki oy kullanacağız, hedefimiz tek! Cumhuriyetimizi yeniden demokrasiyle taçlandırmak, laik, demokratik, özgür ve adil bir Türkiye için; Cumhurbaşkanlığı´nda adayımız Muharrem İnce´ye; parlamento seçiminde CHP´ye desteklerinizi bekliyoruz. Türkiye bir kader seçimi gerçekleştirecek. Bu süreçte tavrımız ya demokrasiden ve özgürlükten yana olacak ya da tek adam rejiminin antidemokratik, sürdürülemeyen yönetiminden yana olacak. Ekonomi her geçen gün zora giriyor; ithalat ihracatı sürekli aşıyor. Türkiye´yi üretim toplumu olmaktan çıkardılar adeta tüketim toplumuna dönüştürdüler. 24 Haziran´da buna da dur diyeceğiz. AKP hükümeti artık gelecek vaat etmiyor. AKP hükümetinin Türkiye´yi getirdiği noktada, yaptığı ve uyguladığı tüm politikaların aksine bugün başka vaatlerle gelmesi, iktidarın acz için olduğunu göstermektedir. AKP´nin tek adam rejiminin, sahte bir istikrar söylemiyle şekillendirmeye çalıştığı Türkiye hikayesi inandırıcılığını yitirmiştir.? dedi.
Akın bayramın ilk günü Balıkesir İl Başkanlığı´nda partililerle bayramlaştı. Akın sonrasında Balıkesir Karesi Köteyli, Ziyaretli, Kavaklı, Fethiye, Karakol, Karabeyler, Halkapınar, Kamçıllı, Yağcılar, Şamlı mahallelerini ziyaret etti. Hemşehrileriyle bayramlaşan Akın, ?24 Haziran´dan sonra tek adam rejiminin son bulacağı demokrasi bayramında tekrar görüşeceğiz? dedi.
Akın, bayramın ikinci günü CHP Gönen İlçe Örgütü ile birlikte Şehir Parkı esnafını ziyaret ederek bayramlarını kutladı. CHP´nin seçim vaatlerini esnafla paylaşan Akın, ?Asgari ücret net 2.200 lira seviyesine çıkarılacak, Aile Sigortası uygulaması ile tüm yoksullar, sağlık güvencesine kavuşturulacaktır. KOBİ´ler öncelikli olmak üzere şirketlere yönelik mevcut teşvikler daha kapsamlı ve etkin kullanılacak; yeni iş projeleri, dijital ortamda ve finansal sistemin desteği ile çok kolaylaşacaktır." dedi.
Akın, ziyaretini Çınarlı, Üçpınar, Koçbayır, Taştepe, Keçeler, Yüzüncüyıl, Asmalıdere, llıcak, Hacımenteş, Üzümlü, Küçüksoğuklar, Büyüksoğuklar ve Killik mahalleleri ile sürdürdü.
Bayramın son günü Marmara ve Avşa adasını ziyaret eden Akın, bir araya geldiği vatandaşlara şöyle konuştu: "AKP hükümeti tarımı ve hayvancılığı bitirerek, Türkiye´yi bağımlı hale getirdi. Gerekli önlemler alınmazsa, ülkemiz gıda yetersizliği ile karşı karşıya kalabilir. Bu bereketli toprakları, ranta kurban ederek, ülkeimizi bu duruma getirenlerin hesabını milletimiz sandıkta soracaktır. Sanırsınız hükümet yönetmiyorlar, inşaat şirketi yönetiyorlar. Tarımı, hayvancılığı, üretimi geliştireceğiz demiyorlar; kıraathane açacağız diyorlar. Meraları bitirerek,hayvancılığı da bitiren; şeker fabrikalarını satarak milletimizin sağlığı ile oynayan AKP hükümetine artık TAMAM deme vakti." Haber Merkezi



gürcan yayıkçı
19.06.2018 11:17:32
Ülkemiz 4 milyon Suriye li 2 milyon da özbek. tatar. afgan, afrikalı ile doldu bunların hiç biri kontrol edilemiyor ve dikkat ederseniz her gün bunların yaptığı korkunç cinayetler, gasplar ve hırsızlık haberlerinden geçilmiyor.Böyle devam ederse bunların sayısı bir kaç yıl sonra 10 milyonuda geçecek. Sayın Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce ve Meral Akşener Bu mültecileri ülkelerine güle oynaya göndereceğini söylüyor ve çok olumlu buluyoruz. Cumhurbaşkanımız hiç bir konuşmasında Suriyelileri ülkelerine göndereceğiz demedi. Domates dün pazarda 5 tl idi.Çiftçiden kaç tl ye alınıyor bilmiyorum.Zeytin 25 tl den satılıyor üreticiden 5 tl ye alınıyor aradaki fark 5 katı. Tarım ve hayvancılığın ne durumda olduğunu görüyoruz. Her yer İnşaat bu nereye kadar sürecek belirsiz. Kentsel dönüşüm denildi gecekondusu olanlar ve müteahitlik karnesi olmayan inşaatçılıktan az biraz anlıyanlar zengin edildi. Yazık ülkemizin durumuna.Erdek halkı uyanık olsun mültecilere iş vermeye başlarlarsa ardı arkası kesilmez ilerde çok sıkıntılar yaşarlar.

  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli