Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP iktidarının yoksulluğa dur diyeceğini açıkladı

CHP iktidarının yoksulluğa dur diyeceğini açıkladı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, seçimlere iki gün kala da çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Büyük bir tempoyla çalışmalarını yürüten Akın´ın Perşembe günkü çalışma adresi Bandırma ve Gönen oldu.
Akın ilk olarak; Hakkari´nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK tarafından atılan roket sonucu şehit olan Piyade Er Orhan Faruk Baytekin´in Balıkesir´deki cenaze törenine katılıp, şehidin kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.
Akın, daha sonra Bandırma Edincik mahallesini ziyaret ederek, bir araya geldiği Edinciklilere CHP ve Muharrem İnce´ye desteklerini istedi. Milletvekili Akın, ?Ürettiğini hakça bölüşen, laik demokratik bir Türkiye için sandığa gidelim. Türkiye´yi kutuplaştıran hamaset diline son vererek, ülkemizi yeniden aydınlık günlere kavuşturmamız için bu seçimler bizlere büyük bir fırsat sunuyor. Bu fırsatı mutlaka değerlendirerek; saraylıları emekli etmemiz gerekiyor. Türkiye, yeni demokratik bir anayasayı halkımızla birlikte hayata geçirebilecek, yıkılmış kamu kurumlarını ve yozlaşmış kadroları sil baştan inşa edebilecek, geri kalmış ve bağımlı ekonomik düzenin yerine milli bir üretim ve bölüşüm sistemi kurabilecek; yoksulların, ezilenlerin ve adalet arayan mağdurların yanında cesaretle durabilecek, hak, hukuk ve adalet için mücadele edebilecek bir partiye sahiptir. Bu parti halkın partisi Cumhuriyet Halk Partisi´dir. ?
Akın, sonrasında Gönen Çobanhamidiye, Kocapınar, Fındıklı mahallelerini ziyaret ederek buralarda yaptığı konuşmalarında ?Cumhuriyete reklam arası diyen zihniyete; demokratik yoldan en güzel cevabı vereceğiz. 24 Haziran´da yoksulluğa, yoksunluğa, eşitsizliğe, adaletsizliğe dur diyeceğiz. 24 Haziran´da zafer muhteşem olacak.? diye konuştu.
CHP tarafından seçim güvenliğinin sağlanması için görevlendirilen 12 milletvekili arasında olan Akın, görev yeri Erzurum´a gitmek üzere yola çıktı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı