Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Kadın Kolları çalmadık kapı bırakmıyor

CHP Kadın Kolları çalmadık kapı bırakmıyor

24 Haziran Cumhur-başkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimleri saha çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek Kadın Kolları Başkanı Hale Tuna ve yönetimi, seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı geziyor.

Çalmadık kapı bırak-mayacaklarını kaydeden Tuna, ?Türkiye, 24 Haziran´da ?tamam´ diyecek ve Erdek´te birinci parti Cumhuriyet Halk Partisi olacak? dedi.

CHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Şener´in katılımıyla Erdek´te esnaf ziyaretinde bulunan CHP´li kadınlar broşür dağıtarak, esnaftan partileri için oy istediler.

CHP Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Fatma Şener, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdek´ten çok umutlu olduklarını belirterek, "Erdek´te %70 gibi bir oranla başarı bekliyoruz. Balıkesir´deki hedefimiz ise 6 milletvekili altına düşmemektir." dedi.

Balıkesir´de ?Cumhur İttifakı?nın, ?Millet İttifakı? karşısında hiç şansı olmadığını belirten Başkan Şener, "Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce´ye en büyük destek Balıkesirden çıkacaktır. Şimdi tüm enerjimizi saha çalışmalarına vererek gidilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. 24 haziran seçimine biz kadınlar damgamızı vuracağız. Bizim için en önemli ittifak, kadın ittifakıdır. 24 Haziran´da demokrasi ve özgürlükler kazanacak? diye konuştu.

Haber : Tuncay Ertan

CHP Kadın Kolları çalmadık kapı bırakmıyor



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli