Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Kadın Kollarından Başkan Yapakçı´ya ziyaret

CHP Kadın Kollarından Başkan Yapakçı´ya ziyaret

CHP Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Özdiker ve yönetimi, Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı´yı ziyaret etti.

CHP Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Özdiker ve yönetimi, Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı´yı ziyaret etti. Dayanışma mesajlarının verildiği ziyarette Başkan Vekili Yapakçı, "Siz, bizim sokaktaki gözümüzsünüz." dedi.
CHP Erdek İlçe Kadın Kolları, geçtiğimiz günlerde Belediye Meclisinde yapılan seçimde oyların çoğunluğunu alarak göreve başlayan Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı´yı makamında ziyaret etti. 

Dayanışma mesajlarının verildiği ziyarette CHP Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Özdiker, "Belediye Başkan Vekilliği göreviniz hayırlı olsun, sizi tebrik ediyoruz ve her daim yanınızdayız." dedi.
Parti çalışmalarına önem verdiğini belirten Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı´da, "Biz de sizlerin her zaman yanınızdayız." dedi.
Başkan Yapakçı, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz, etle tırnak gibiyiz. Siz, bizim sokaktaki gözümüz, kulağımızsınız. Siz, bizi beslediğiniz sürece biz de vatandaşlarla olan ilişkilerimizi daha iyi kurarız."
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli