Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP Milletvekili Akın, Polis Haftasını kutladı

CHP Milletvekili Akın, Polis Haftasını kutladı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Polis Teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünü basına yaptığı açıklamayla kutladı.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Polis Teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünü basına yaptığı açıklamayla kutladı.
Akın, mesajında şunları kaydetti: ?Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlayan bu güzide teşkilatımızın mensubu her kademedeki polisimiz, yasalarda belirtilen görevini hukuk devleti ilkesi ve insan hakları çerçevesinde yapmaktadır. Ülkemizin iç huzurunu bozmak isteyen terör ve organize suç gruplarıyla giriştikleri mücadele sonucu görevleri başında şehit olan emniyet mensubu arkadaşlarımızın acısını bütün aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte yüreğimizde taşıyoruz. Görev şehidi olan emniyet mensuplarımızı rahmetle anıyor, bütün kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Kamu düzeni ve güvenliğinin koruyucusu polisimiz bugün için bir dizi sorun içerisinde görevini yapmaya çalışmaktadır. Ağır çalışma koşulları, düzenli olmayan uzun mesai saatleri, hak ettikleri ücretten yoksun kalmaları, yetersiz özlük hakları, kayırmacılığın hakim olduğu ve liyakata dayalı olmayan terfi sistemi polislerimizin yaşadığı sorunlardan bazılarıdır. CHP iktidarında polislerimiz hak ettikleri çalışma koşullarına, ücret ve özlük haklarına kavuşacaktır. Bu düşüncelerle emniyet teşkilatımızın tüm mensuplarını 171. Kuruluş Yıldönümlerinde yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.?
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli