Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

CHP Milletvekili Akın, Susurluk´tan seslendi

CHP Milletvekili Akın, Susurluk´tan seslendi

TBMM çalışmalarına ara verir vermez sahaya inen CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir ilçelerini dolaşarak anayasa değişikliğine neden ?HAYIR? denilmesini gerektiğini anlatıyor.

Susurluk´ta çalışma yapan Ahmet Akın, ilk olarak partisinin ilçe örgütünde ilçe yöneticileri ve partilileri ile bir araya geldi. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduktan, yapılacak çalışmaları planlayan Akın, ilçe yöneticileri ile birlikte Susurluk esnafını da ziyaret etti.
Esnaf ile referandumu, ekonomiyi, esnafın sorunlarını konuşan Akın, Susurluk Ziraat Odası Başkanı Özkan Gürkök ve oda yöneticilerini ziyaret ederek birlikte tarım kesiminin sorunlarını değerlendirdiler.
Şeker?İş Sendikası Susurluk Şubesine de bir ziyaret gerçekleştiren Akın ve beraberindekiler Şube Başkanı İsmail Karadayı ve sendika yöneticileri ile bir süre sohbet etti.
Bu ziyarette, öne çıkan konu Susurluk Şeker fabrikası olurken Akın, ?Susurluk ve bölge ekonomisi için çok önemli bir değer olan şeker fabrikasının faaliyetini sürdürmüyor olması üzüntü verici. Bunun için Ankara´da elimizden geleni yapıyoruz. İlgili ve yetkililerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Beklentimiz şeker fabrikasının tekrar faaliyetine başlaması. Bu konuda elimizden geleni yapmaya kararlıyız? dedi.
Susurluk Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek oda başkan ve yöneticileri ile ekonomideki güncel gelişmeleri değerlendiren Akın, ekonominin alarm verdiğini yineledi.
Susurluk ilçe merkezindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra Göbel ve Ümit mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Akın, referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Susurluk ve mahallelerindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra Bandırmaya geçen Akın, CHP Bandırma İlçe Örgütü tarafından düzenlenen ?Türkiye Nereye Gidiyor?? konulu panele katıldı.

Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli