Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP Milletvekili Akın´da dur durak yok!

CHP Milletvekili Akın´da dur durak yok!

1 Kasım seçimlerine çok kısa süre kala CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın temposunu iyice artırdı.

1 Kasım seçimlerine çok kısa süre kala CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın temposunu iyice artırdı.
Seçimde partisinin başarısı için gece gündüz, dur durak bilmeden yollarda olan Akın Erdek´teydi.
İlk olarak CHP Erdek İlçe Örgütünü ziyaret eden Ahmet Akın, İlçe Başkanı ve ilçe yöneticileri ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Daha sonra ilçe örgütü ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´yı makamında ziyaret eden Akın, Erdek ve diğer güncel konularda karşılıklı değerlendirmede bulundu.
Belediye Başkanını ziyaretin ardından Erdek sokaklarına çıkan Ahmet Akın; Çakıl, Karşıyaka, Tatlısu, Düzler mahallelerine giderek vatandaşlarla buluşup, sohbet etti.
Gittiği her kahvede yaptığı sohbet toplantıları adeta küçük birer kahve mitingine dönüştüren Ahmet Akın yaptığı açıklamalarında ?AKP iktidarı boyunca birileri zenginleşirken, halkımız sürekli yoksullaştı. Ülkemizde yoksulların sayısı katlanarak arttı. Bugün için 7 milyon hanede 22 milyon yurttaşımız ayda 300 liranın altında bir gelirle yaşamak zorunda. AKP´nin yoksullukla mücadele etmek, yoksulluğu ortadan kaldırmak gibi bir niyeti ya da çabası yok. Oysa bizim yoksulluğu ortadan kaldırmak gibi temel bir hedefimiz var. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye´yi yaratmak gibi hedefimiz var. Eşitsizlikle ve yoksullukla mücadeleyi insani bir sorumluluk olarak görüyoruz. CHP eşitlikçi bir toplum yaratma ve sosyal gelişmeyi sağlama konusunda en iddialı ve en kapsamlı programları ortaya koyan siyasi partidir. Aile Sigortası ile yurttaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan, bağımsız, özgür ve eşit bireyler olarak yaşamaları sağlanacaktır. Aile Sigortası, Türkiye´de güçlü sosyal devletin temelini oluşturacaktır. CHP iktidarında hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Devlet yoksulluk sınırının altında yaşamını sürdürmeye çalışan ailelerin hesabına yoksulluğu ortadan kalkana kadar düzenli olarak ayda 720 lira yatıracak.? diye konuştu.
Akın, Erdek´teki çalışmalarını tamamladıktan sonra akşam saatlerinde Gönen´e gitmek üzere ilçeden ayrıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Milletvekili Akın durak
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli