Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Milletvekilleri Akın ve Tüm Erdek´te

CHP Milletvekilleri  Akın ve Tüm Erdek´te

CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın ve Mehmet Tüm, ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın ve Mehmet Tüm, ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin genel kurul çalışmalarına ara vermesinin ardından ilçeleri dolaşan CHP Balıkesir Milletvekilleri, bu ziyaretler kapsamında dün ilçemize geldi.
Akın ve Tüm´ün ilk durağı Cumhuriyet Halk Partisi Erdek ilçe teşkilatı oldu. Burada partililer ile sohbet eden CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın ve Mehmet Tüm´ün sonraki durağı Erdek Belediyesi oldu. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve CHP Meclis üyeleriyle kısa bir görüşme yapan Akın ve Tüm, ardından ilçemizde hizmet veren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Erdek Ticaret Odası, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası, Erdek Ziraat Odası, Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi´ni ziyaret eden vekiller oda ve kooperatif çalışanlarıyla sohbet edip çalışmalarında başarılar dileyerek ilçemizden ayrıldılar.
CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın ve Mehmet Tüm´ün ilçemizde gerçekleştirdiği ziyaretlerine, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal ve Erdek Belediyesi CHP Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Milletvekilleri Akın Erdek
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli