Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP milletvekilleri muhtarlarla istişarede bulundu

CHP milletvekilleri muhtarlarla istişarede bulundu

CHP Balıkesir Milletvekili ve adayları hafta sonu Basri Otel´de toplumun kanaat önderleri olan muhtarlarla bir araya geldi.

CHP Balıkesir Milletvekili ve adayları hafta sonu Basri Otel´de toplumun kanaat önderleri olan muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen adaylar partilerinin seçim vaatlerini muhtarlara anlattı.
Teşkilat parti seçim çalışmalarını komisyon nezdinde tamamlarken milletvekili adaylarının da yapacağı görüş meleri planladı. Adaylar hafta sonu Basri Otel´de muhtarlarla buluştu.
CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Namık Havutça ve Milletvekili Adayları Ensar Aytekin, Fikret Şahin, Neşe Zengin İğdır, CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol, Karesi ve Altıeylül İlçe Başkanlarının katıldığı toplantıda adaylar muhtarlardan mahallenin sorunları hakkında bilgi alarak önerilerini dinledi ve CHP´nin bu sorunlara dönük çözüm önerilerini muhtarlara aktardı.
Toplantının sonunda Milletvekili adayları muhtarların çağın gereklerine göre hizmet verebilmesi için özlük koşullarının iyileştirilmesi gerektiği kanaatine vardılar.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli