Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP örgütünden esnafın temsilcilerine ziyaret

CHP örgütünden esnafın temsilcilerine ziyaret

CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır, CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın ve partililer Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği´ni ziyaret ettiler.

BESOB Başkan Vekili Necdet Erkan ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı CHP´liler esnafın sorunları ve çözüm önerilerini ziyaret sırasında anlattılar.
BESOB Başkan Vekili Necdet Erkan, esnaf teşkilatının partisinin olmadığını bütün partilere eşit mesafede olduklarını belirterek kendilerinin tek dertlerinin esnafın hakkını savunmak, sorunlarını çözmek olduğunu dile getirdi.
Başkan Erkan, her seçim öncesi on yıllardır esnafın kapısını tüm siyasi partilerin çaldığını ancak seçimden sonra esnafın da esnafın sorunlarının da unutulduğunu anlattı.
CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken CHP´nin her zaman esnafı önemsediğini, seçim bildirgesinde esnaf bakanlığı kurulmasını vaat eden tek parti olduklarının altını çizdi.
Kendisinin İzmir Bornova´da belediye başkanlığı yaptığı dönemde de esnaf ile her zaman iyi ilişkiler kurduklarını belirten Sındır, şimdi genel merkez yöneticiliğinde de esnafın temsilcileri ile sürekli istişare halinde olduklarını ifade etti.
Sındır ?Siz emekliye gelir sağlarsanız bundan en çok esnaf kazanır. Siz asgari ücreti arttırırsanız bundan en çok esnaf kazanır. Türkiye´de sanayici konuşmaya korkar hale geldi. CHP her zaman sizlerin yanında. Bakın oda başkanlarına getirilen 3 dönem sınırlamasını Anayasa Mahkemesine başvurarak iptal ettirdik. İktidara geldiğimizde bütün bu sorunları biz çözeceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli