Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP Teşkilatından OSB ziyareti

CHP Teşkilatından OSB ziyareti

CHP Bandırma İlçe Teşkilatı, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi´ni (OSB) ziyaret etti. CHP Bandırma İlçe Teşkilatı, Bandırma OSB ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar tarafından ağırlandı.

CHP Bandırma İlçe Teşkilatı, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi´ni (OSB) ziyaret etti.
CHP Bandırma İlçe Teşkilatı, Bandırma OSB ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar tarafından ağırlandı.
Ziyarette, OSB´nin tarihçesini konuklarıyla paylaşan Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Bandırma´nın ve Gönen´in değerli iş adamları ile dönemin Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman katkılarıyla kurulan bu bölgenin, zemin yapısının sanayi için çok uygun olduğunu, çevreci bir yaklaşım ile planlandığını, ulaşımında oldukça kolay olduğunu söyledi.
Misafirperverlikleri için OSB Başkanı Yakar´a teşekkür eden CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, ?Bu bölgeyi gezip görünce anladık ki, çok iyi bir yerde düşünülmüş, çevreci, zemin yapısı tarım alanları için elverişsiz, planlaması oldukça iyi. OSB arazisi genişletilmek istenirse bu da oldukça mümkün görünür, Türkiye´de örnek bir sanayi alanının Bandırma´da olması aslında büyük bir fırsat, yatırımcıların bunu değerlendirmesi gerek.? dedi.
CHP heyeti daha sonra, Gesbey firmasını ziyaret ederek, Genel Müdür Hakan Gönenç ile bir araya gelip birlikte saha gezisi yaptı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Teşkilatından ziyareti
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı