Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP aday adayı İğdır STK temsilcileri ile buluştu

CHP aday adayı İğdır STK temsilcileri ile buluştu

Geçtiğimiz günlerde ilçemize gelerek CHP Erdek İlçe Örgütünde partililerini ziyaret eden CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Dr. Neşe Zengin İğdır, bir kez daha ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde ilçemize gelerek CHP Erdek İlçe Örgütünde partililerini ziyaret eden CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Dr. Neşe Zengin İğdır, bir kez daha ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İğdır, Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesinde
CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Dr. Neşe Zengin İğdır’ı, ziyaret ettiği Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesinde Başkan Zafer Filiz karşıladı.
Erdek Doğu Anadolu Serhat İlleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Naci Aras, Alevi Kültür Dernekleri Erdek Şube Başkanı Mahmut Karaca, Erdek Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan İğdır, ilçe gündemini yakından ilgilendiren 1/100.000 ölçekli plan ile ilgili düşüncelerini anlattı.
Sıcak sohbet havasında geçen ziyarette Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Dr. Neşe Zengin İğdır, “Erdek benim için ayrı bir öneme sahip. Yıllarca yazları buraya ailem ile birlikte tatile gelirdik ve Dostlar Kamping’de kalırdık. Buraya gelmeden önce annemi arayarak Erdek’e gideceğim dedim. Annem de çok duygulandı ve sizlere kucak dolusu selamlar söyledi.” diye konuştu.
1/100.000 ölçekli plan ile ilgili düşüncelerini de paylaşan CHP Milletvekili aday adayı İğdır şöyle konuştu: “1/100.000 ölçekli plan ile çok yakından ilgileniyorum. Zira bu konu sadece burada gündemde değil. Bizlerde birer doğa sevdalısı insanlar olarak konunun takipçisiyiz. Planın değiştirilerek kamuoyuna sunulmasının ardından yeni planı inceledim ve Mimarlar Odası ile görüştüm. Planda yapılan küçük değişiklikler ile insanların kandırılmaya çalışıldığını düşünüyorum. Çünkü planlar değişti deniyor ancak o bölgeye giden ulaşım yollarının planlanmasında bir değişiklik yapılmıyor. Bazı kesimlerin kendi şahsi çıkarlarını düşünerek bu plana destek vermeleri gerçekten kabul edilemez. Benim her zaman söylediğim bir söz vardır. Vanası dışarıda olan bir enerji asla kabul edilemez. Bu plan kabul edildiği takdirde köylünün üretimi bitecek ve dış sermayeli sanayi tesisleri kurularak yandaşlar zengin edilecek. Ben vekil olsam da olmasam da işte bu tür toplumsal konuların hep takipçisi olacağım. Yoldaşlarıma verdiğim sözlerin hep arkasında duracağım.”
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli