Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Adayı Mirza: Bandırma Yine Çağdaş Yönetimi Seçecektir

CHP Adayı Mirza: Bandırma Yine Çağdaş Yönetimi Seçecektir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma Belediye Başkan adayı Dursun Mirza, genel ve yerel politika hakkında düşüncelerini açıkladı. Mirza, son yolsuz olaylarını değerlendirirken, Biz, AKPye hiçbir zaman Ak Parti demedik. Bunun ne kadar doğru olduğu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma Belediye Başkan adayı Dursun Mirza, genel ve yerel politika hakkında düşüncelerini açıkladı. Mirza, son yolsuz olaylarını değerlendirirken, "Biz, AKP`ye hiçbir zaman Ak Parti demedik. Bunun ne kadar doğru olduğu bugün ortaya çıktı. AKP, bizim için her zaman rantçı, yandaşlarını kayıran, din istismarcısı bir partiydi. Artık tuz da koktu. Savcılar, görev yapamaz duruma geldiler. Polisler, görevlerinden alınıyorlar. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, bu yolsuzlukları kapatamayacaklardır. Çünkü artık pislik, ortaya dökülmüştür" dedi.            
Duayen olarak kabul ettikleri Sedat Pekel`in başkanlığındaki belediye yönetimi olarak tüm engellemelere karşın çok başarılı bir hizmet dönemini geride bırakmak üzere bulunduklarını vurgulayan Mirza, Balıkesir`in Büyükşehir olmasına paralel şekilde, Bandırma`nın il hayâlinin ortadan kalkmasının üzüntüsünü yaşadığını belirtti. 
Mirza, yerel seçim propaganda döneminde karalama ve belden aşağı siyaset yapılmaması ve projelerin yarışması dileğinde bulunurken, "Ancak, şu önemli noktanın da altını çizmek isterim ki, benim hakkımda dedikodu yapmaktan vazgeçerek, ne biliyorlarsa ortaya koysunlar. Alnım açıktır ve verilemeyecek hiçbir hesabım yoktur" diye konuştu.
Mirza, seçimi kazanarak, belediye başkanı olduğu takdirde başta Bandırmalıları Livatya`da denizle buluşturma, açık ve kapalı yüzme havuzları olmak üzere çok sayıda önemli projesi bulunduğunu, çevreye zararlı hiçbir sanayiye izin vermeyeceklerini vurgularken, şunları söyledi:
"Seçimi kazanacağıma inanıyorum. Çünkü, Bandırmalıların, çağdaş yaşama, Cumhuriyete, Atatürk ilke ve devrimlerine  yürekten bağlı olduklarını biliyor ve buna sahip çıkacaklarına inanıyorum."            Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false