Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP Ayvalık heyeti Mecliste

CHP Ayvalık heyeti Mecliste

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Belediyenin CHP'li Meclis Üyeleri, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker ve yönetim kurulu üyeleri Ankara'ya gitti.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Belediyenin CHP’li Meclis Üyeleri, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya gitti.
Esenboğa Havaalanında sıcak bir şekilde karşılanan ve özel araçlarla alınan CHP Ayvalık heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti.
Burada CHP’nin grup toplantısına katılan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve beraberindekiler salondakilere anons edilerek tanıtılıp “Hoşgeldiniz” denildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM) ziyaret eden Ayvalık heyeti CHP Genel Merkezine de gitti.
Gençer ve Ayvalık gurubu CHP Sözcüsü Haluk Koç ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak tarafından kabul edildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkan Gençer ve beraberindekileri makamında konuk etti. Ayvalık heyetiyle yakından ilgilenen Kılıçdaroğlu, başkan Rahmi Gençer ile sohbet edip, Ayvalık hakkında bilgi edindi.
CHP Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova tarafından da konuk edilen CHP Ayvalık heyetinin Ankara ziyaretlerinde 22. dönem milletvekili Ali Kemal Deveciler’de yakından ilgilendi. CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça ve Haluk Ahmet Gümüş Ankara dışında oldukları için danışmanları Gençer ve beraberindekileri Ankara ziyareti süresince bir an bile yalnız bırakmadı.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kendilerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve parti genel merkezindekilerin çok sıcak karşılayarak yakından ilgilendiklerini belirterek, Ankara ziyaretinin verimli geçtiğini ve Ayvalık için moral olduğunu söyledi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı