Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP Balıkesir, Büyükşehir için kolları sıvadı

CHP Balıkesir, Büyükşehir için kolları sıvadı

CHP Balıkesir İl Merkez Örgütü, Mart 2014te yapılacak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanabilmek için partililerine seminerler veriyor.

CHP Balıkesir İl Merkez Örgütü, Mart 2014`te yapılacak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı`nı kazanabilmek için partililerine seminerler veriyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe başkanlığı, parti içi eğitimlere geceleri de devam ediyor. 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Eğitimden sorumlu başkan yardımcısı Türkan Kocabaş, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Evci ve Başkan Yardımcısı Yusuf Seyranoğlu`nun hazır bulunduğu 17.18.19 Haziran 2013 günlerinde saat 19:00 ile 23:00 arasında yapılan eğitimde, parti eğitmenleri Süleyman Cengiz Dikici, Ömer İlhan Öner ve Neriman Topal tarafından İletişim, Sosyal demokrasi, Parti tüzüğü, parti programı ve vatandaşla buluşma proje eğitimleri verildi. 
Cumhuriyet Halk partisi Merkez İlçe Başkanlığı`nın öncülüğünde üyelerine verilen eğitimlere devam edileceği kaydeden CHP Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Yaşar Evci, "Önümüzdeki günlerde temel üye eğitimlerine ilave olarak Sandık çevre sorumlusu üyelerine yönelik yeni bir eğitim çalışması daha başlatılacak" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli