Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

CHP Balıkesir Örgütleri Manyas’ta buluştu

CHP Balıkesir Örgütleri Manyas’ta buluştu

CHP Balıkesir İl Başkanlığı’nca düzenlenen organizasyonla Balıkesir’de CHP’li Belediye Başkanları ile CHP İlçe Başkanları Manyas'ta bir araya geldi.

CHP Balıkesir İl Başkanlığı’nca düzenlenen organizasyonla Balıkesir’de CHP’li Belediye Başkanları ile CHP İlçe Başkanları Manyas'ta bir araya geldi. 
Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’ın rahatsızlığından dolayı katılamadığı toplantıda, Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin ile CHP'li Belediye Başkanları ve CHP İlçe Başkanları Manyas'ta bir araya geldi. 
CHP Manyas İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker ve partililer ile bir araya gelen heyet daha sonra Manyas Belediyesi’ne geçerek, Belediye Başkanı Tancan Barçin'i makamında ziyaret ettiler. 
Başkanlık ziyaretinin ardından ilçe pazarını dolaşarak, esnaf ve vatandaşlardan gelen sorunları dinleyen CHP heyeti son olarak 2022 yılı için bir değerlendirmesini yapmak üzere toplandılar. CHP heyetine İYİ Parti Manyas İlçe Başkanı Özcan Biçer’de eşlik etti. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, "20 ilçe başkanımız, 9 belediye başkanımız ve 2 milletvekilimizle birlikte sokağa çıktık. Startı Manyas'ta verdik, Manyas'ta pazar esnafımızla, vatandaşlarımızla başkanlarımız buluşuyor. Zor durumda olan esnafımızın, üreticimizin, emekçimizin, emeklimizin, yanında olduğumuzu göstereceğiz. Aslında bir başlangıç oldu Manyas'ta, asıl olan sokak, asıl olan vatandaş, biz vatandaşın derdini doğru bilip, doğru anlarsak çözüm üretebiliriz. Bu iktidar yürüyüşünde de sokaktan çıkan bir CHP, sokaktan iktidara başlayan bir yürüyüş olacak. Balıkesir için biz üzerimize düşen çalışmaların en iyisini yapmak için bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Bundan sonra da diğer ilçelerimiz de kadın kollarımız evler de kadınlarımızla, gençlerimiz sokakta, partililerimiz esnafla, işçiyle, emekçiyle buluşarak CHP'nin çözüm önerilerini anlatacaklardır." Diyerek sözlerine ekledi. 
Sarı’nın konuşması sona erdikten sonra değerlendirme toplantısına geçildi. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı