Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Bandırma ilçe Başkanı Ok: Eski milli bayram kutlamalarımızı geri istiyoruz

CHP Bandırma ilçe Başkanı Ok: Eski milli bayram kutlamalarımızı geri istiyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanı Metin Ok, düzenlediği basın toplantısında, Daha önce coşkuyla kutladığımız milli bayramlarımızı geri istiyoruz dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi  Bandırma İlçe Başkanı Metin Ok, düzenlediği basın toplantısında, "Daha önce coşkuyla kutladığımız milli bayramlarımızı geri istiyoruz" dedi.
Dini ve milli bayramları, halkın dilediği gibi, özgürce kutlama hakkının bulunduğuna dikkati çeken CHP İlçe Başkanı Ok, şu değerlendirmede bulundu:
"Hükümetin, milli bayram kutlamalarına yeni bir çerçeve çizerek, kısıtlama getirmesini anlayamıyorum. Eğer demokratik bir ülkede yaşıyorsak, bayramları da özgürce kutlama hakkına sahip olmamız gerekir. Ankara`daki bayram kutlamalarımız sırasında yaşanan olayları tüm Türkiye ibretle gördü. Partimizin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun da içinde bulunduğu topluluğa Ankara Emniyet Müdürlüğü`nde görevli polisler biber gazı ve tazyikli su sıkarak, kutlamaları provoke etti. AKP`nin, her konuda kendisinin istediğini yaptırmak için gerçekleştirdiği uygulamalar, ülkemizi diktatörlüğe götürür. Milli bayramların kutlanmasına getirilen kısıtlamalardan vazgeçilmesini bekliyoruz."
Ok, kentimizdeki sel baskınlarının önlenmesi için belediyenin çalışmalarının sürdüğünü, Ordu Cadde-si`nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının ardından, Çınarlı ve 17 Eylül mahallelerinde de aynı uygulamanın yapılarak, kent merkezinin, şiddetli yağışlar sonrasında yaşanan sel baskınından kurtarılacağına inandığını sözlerine ekledi.    
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli