Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP, Danışma Kurulu toplantılarıyla seçime hazırlanıyor

CHP, Danışma Kurulu toplantılarıyla seçime hazırlanıyor

CHP Balıkesir İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

CHP Balıkesir İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.
CHP Balıkesir İl Başkanlığı’nca düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı’nda, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdek Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Canan Kırdar’da hazır bulundu. 
CHP’nin Balıkesir il ve ilçe teşkilatlarının tam kadro katıldığı Danışma Kurulu Toplantısı’nda, bugüne kadar yapılmış çalışmalar, teşkilatların sunduğu ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.      
Danışma Kurulu Toplantısı’nı değerlendiren CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, “Yöneticilerimizin görüş ve önerilerini paylaştığı çok verimli bir toplantı oldu. İktidar hedefine adım adım yaklaşıyoruz. Yapmış olduğumuz saha çalışmalarının değerlendirmesinde partimize halkımızın desteğini görmek bizlerin umudunu her geçen gün daha da arttırıyor.” dedi. 
Danışma Kurulu Toplantısı’na; CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Ensar Aytekin ve Fikret Şahin’de katılarak, il ve ilçe teşkilat mensuplarıyla karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirildi. 
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli