Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP Erdek İlçe Başkanı Tuna: “Üye sayımız sürekli artıyor”

CHP Erdek İlçe Başkanı Tuna: “Üye sayımız sürekli artıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, partilerinin 98’inci kuruluş yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Başta partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını b

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, partilerinin 98’inci kuruluş yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Başta partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını bir kez daha sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.
Geçtiğimiz günlerde, Nerime Yüksel Ortaokulu matematik öğretmeni, 27 yaşındaki kanser hastası Murat Gönen’e maddi destek sağlamak için düzenledikleri kermeste, iki günde 34 bin 750 lira toplandığını belirten Tuna, “Genç öğretmenimize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Edremit’in kurtuluş gününde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından gerçekleştirilen bir gösteride, zincire bağlanmış bir kadının zincirden kurtarılmasının canlandırılması nedeniyle Edremit Kaymakamının merkeze alınmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Tuna, “Bu çeşit yerel bayramlar, bizim milli değerlerimizdir. Hele hele Erdek’te bu bayram çok farklı kutlanır ve herkes 18 Eylül’ü bekler. Ne yazık ki, bizim de 18 Eylül’de kutlayacağımız bayramımızın ana programında bazı bölümlerin çıkarıldığını öğrendik” dedi.
Tuna, partilerinin üye sayısının her geçen gün arttığına dikkati çekerek, “Özellikle gençlerimizin, partimize üye olmalarından büyük mutluluk duyuyorum” değerlendirmesinde bulundu.
Tuna, ilçe yönetimine gelmeden önce 920 olan üye sayılarının bin 400’e yükseldiğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli