Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Erdek İlçe Danışma Kurulu Toplantı Yapıldı

CHP Erdek İlçe Danışma Kurulu Toplantı Yapıldı

CHP adım adım iktidara hazırlanıyor

CHP Erdek İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı’nda söz alan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, görevi devraldığı günden bugüne kadar kısa sürede yaptıkları çalışmaları katılımcılara aktardı. Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak Danışma Kurulu Toplantılarından biri CHP Erdek İlçe Başkanlığı’nca ilçemizde düzenlendi. 
CHP Erdek İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı Artake Restaurant'ta yapıldı. 
CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Divan Heyeti seçildi. 
Divan Başkanlığı’na CHP Balıkesir eski Milletvekili Namık Havutça’nın seçildiği toplantıda, üyeliklere Erdek Belediyesi Meclis Üyesi Nimet Kalafat ile CHP Erdek eski İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Erkovan getirildi. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından söz alan Divan Başkanı Namık Havutça yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi’ni, savaş meydanlarında emperyalizme karşı Türk ulusunun Kuvay-ı Milliye direnişiyle, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan bir efsane direnişin adı olarak niteledi.                              
Bugün yönetilemeyen bir Türkiye ile karşı karşıya olduklarını söyleyen Havutça, Türkiye'yi aydınlık yarınlara, demokrasiye, özgürlüklere yeniden taşıyacakları sözünü verdi.  
CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara koşan bir parti olarak değerlendirdi. 
Uzun yıllardır özlemini duydukları iktidarı yakalamak üzere olduklarını belirten Aytekin, “İstanbul seçimlerinde nasıl bir tarih yazdıysak bu bir ön sözdü. Önümüzdeki genel seçimde de son sözümüzü söyleyeceğiz.” dedi. 
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarıyla taçlandıracak olan sizin burada yaptığınız çalışmalar olacaktır. İlk adımımız Erdek'teki 900 üyenin sokağa çıkarak bugüne kadar CHP'ye oy vermemiş bir kişiyi ikna ederek başlayacaktır.” diyerek sözlerine ekledi. 
CHP İl Başkanı Serkan Sarı’dan sonra Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık konuştu. 
Göreve seçildiği 70 gün gibi şu kısa süre içerisinde elinden geldiğince Erdek ile ilgili sorunları çözmeye çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Karışık, 70 günde 6 maaş ödeyerek bugünlere gelindiğini aktardı. 
Konuşmalardan sonra CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna yaptıkları faaliyetleri anlattı. Faaliyet raporunun okunmasının ardından oylamaya geçildi. Rapor oy birliğiyle kabul edildi. Rapordan sonra söz isteyen katılımcılar düşüncelerini dile getirdi. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false