Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Erdek ilçe örgütünde Hüseyin Sarı yeniden başkan

CHP Erdek ilçe örgütünde Hüseyin Sarı yeniden başkan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek ilçe kongresinde başkanlığa yeniden Hüseyin Sarı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek ilçe kongresinde başkanlığa yeniden Hüseyin Sarı seçildi.
Öğretmen Evi salonunda, Mehmet Ali Kılıç`ın divan başkanlığı, Erkan Topallar ve Fahrettin Yıldırım`ın yazmanlıklarında gerçekleşen 9. Olağan ilçe kongresinin açış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Sarı, 10 yıllık AKP iktidarından geniş halk kitlelerinin memnun olmadığını öne sürerken, şunları söyledi:
"CHP, devamlı maske değiştiren bir parti değildir. Partimizde hiç kimse kişisel çıkarlar peşinde koşmamaktadır. Partimiz içinde elbette ki demokratik mücadele yaşanacaktır. Bu bir kavga değildir ve doğaldır. Bu bir kavga değildir. Unutulmayalım ki, sevginin olmadığı yerde ot bitmez, kavganın olmadığı yerde ise umut olmaz. CHP, bugün ülkemizin tek umududur."
Kongrede CHP Balıkesir Milletvekilleri A. Nedret Akova, Haluk Ahmet Gümüş ve Namık Havutça`nın konuşmalarının ardından, seçimlere geçildi.  Yönetim Kurulu için seçime, Erdek`in eski Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı`nın başkanlığındaki tek liste katıldı. Blok oyla gerçekleşen seçimde İlçe Başkanlığına yeniden Sarı seçilirken, yönetim kurulunda ise şu kişilere görev verildi:
İbrahim Beyoğlu, Necla Çimen, Zekiye Erkek, Hasan Geniş, Çetin Gül, Kudret Hamarat, Serpil İkiz, Nimet Kalafat, Erdemir Kaplan, Levent Karabacak, Fahrettin Pektaş, Metin Uysal. 
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli