Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Erdek İlçe Teşkilatı'ndan iddialara açıklama

CHP Erdek İlçe Teşkilatı

Dün meydana gelen olay sonrası Erdek'e gelen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran seçim araçlarına CHP'li grubun saldırdığını iddia etmiş ve yaşanan olayı kınamıştı

Dün meydana gelen olay sonrası Erdek'e gelen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran seçim araçlarına CHP'li grubun saldırdığını iddia etmiş ve yaşanan olayı kınamıştı. Yapılan bu açıklamalar ülke gündeminde yer almıştı.  

İl Başkanı Ekrem Başaran'ın seçim araçlarına CHP'li grubun saldırdığı yönündeki iddiaları üzerine CHP Erdek İlçe Teşkilatı kamuoyuna açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Teşkilatı tarafından  yapılan yazılı açıklamada "Dün yaşanan ve hepimizi çok üzen haberler ile ilgili açıklama yapmak zorunda olmak bile bizleri çok üzmektedir. Haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında yapılan haberler asla gerçeği yansıtmamaktadır.

Olayda adı geçen genç kardeşimiz parti üyemiz değildir ve olay partiler arası bir tartışma değildir. Diğer genç kardeşimizin parti üyemiz olduğu doğrudur. Fakat olayın partimiz ile hiçbir alakası yoktur. Oturdukları mekanda seçim arabasının yüksek sesinden rahatsız olan vatandaşlarımızın tepkileri üzerine gençlerin ve seçim arabasındaki arkadaşlarımızın kendi aralarında yaşamış oldukları bir tartışmadır.

Konunun gerçekliğini bilmelerine rağmen seçime 10 gün kala partimize iftira atarak, karalamaya çalışanları şiddetle kınıyoruz.

Bizler her şekilde seçimlere bu kadar az bir zaman kala her türlü kavga ve kaos ortamından uzak durmaktayız.

Bizler umut için, demokrasi için, güzel günler için mücadelemizi sürdürmeye devam edecek, her türlü kavga ve kaostan uzak duracak, barış içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı sağduyuya davet ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek Teşkilatı' iddialara açıklama
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı