Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP eski Milletvekili Ahmet Akın’a yeni görev

CHP eski Milletvekili Ahmet Akın’a yeni görev

Daha önce Kemal Kılıçdaoğlu tarafından seçimi kazanmaları durumda bakan olacağı duyurulan Balıkesir eski Milletvekili Ahmet Akın’a yeni görev verildi.

CHP yeni Merkez Yönetme Kurulu (MYK) üyeleri belli olurken, eski MYK’daki 5 isim yeni listede yerini aldı.
CHP eski MYK üyeleri, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybedilmesinin ardından CHP Genel Merkez binasında basına kapalı gerçekleştirilen MYK toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na istifalarını sunmuştu. 
Kılıçdaroğlu tarafından istifaları kabul edilen MYK üyeleri, bugün son kez bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda yeni MYK üyeleri listesi şöyle şekillendi: Ahmet Akın- Yerel Yönetimler, Aylin Yaman – Sosyal Politikalar, Aysu Bankoğlu – Tanıtım ve Halkla İlişkiler, Bülent Kuşoğlu – İdari ve Mali İşler, Devrim Barış Çelik – Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Eren Erdem – Sosyal Medya Yönetimi, Faik Öztrak – Ekonomi Politikaları, Parti Sözcüsü, Hasan Efe Uyar – İşçi Sendikaları, STK ve Meslek Kuruluşları, Lale Karabıyık – İşveren Örgütleri, Neslihan Hancıoğlu – Genel Sekreter, Semra Dinçer – Doğa Hakları, Tahsin Tarhan – Yurtdışı Örgütlenme, Yunus Emre – Bilim-Yönetim ve Kültür Platformu, Zeynel Emre – Hukuk ve Seçim İşleri
Eski MYK’dan 5 isim yeni listede yer aldı
Yeni açıklanan listede ise eski MYK’dan 5 isim yeni listede kendilerine yer buldu. 
Ahmet Akın eski listede Enerji, Altyapı Projeleri’nden sorumlu üye iken yeni listede Yerel Yönetimlerden sorumlu oldu. Yine eski listede Eğitim Politikalarından sorumlu olan Lale Karabıyık, yeni listede İşveren Örgütleri’nden sorumluluğu üstlendi. Bülent Kuşoğlu, Faik Öztrak ve Devrim Barış Çelik ise görevlerine aynı şekilde devam eden isimler oldu. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Milletvekili Ahmet görev
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı