Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN: EN BÜYÜK SIKINTILARIMIZ YENİ YILDA SON BULACAK

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN: EN BÜYÜK SIKINTILARIMIZ YENİ YILDA SON BULACAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yeni yılda tehdidi bitmeyen pandeminin ve ekonomik buhranın son bulmasını dilediklerini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yeni yılda tehdidi bitmeyen pandeminin ve ekonomik buhranın son bulmasını dilediklerini söyledi. Ahmet Akın, “Yeni yılda milletimizin umudu hayat pahalılığını yaratan nedenlerden kurtulmaktır. 2022 yılının ilk günleri, sağlığımız için kurtuluşumuz, mutlu ve huzurla geçireceğimiz yarınların ilk adımı olsun. Milletçe yeni yılda umutlarımızı yeşerteceğiz” dedi. 

CHP’li Ahmet Akın, 2021 yılının tüm zorluklarına rağmen yeni yılı umutla karşıladıklarını söyledi. “Milletçe çok zor günler yaşadığımız bir yılı geride bırakıyoruz. Umutlarımızın olduğu yeni bir yılı karşılıyoruz” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yeni yıl mesajında şöyle devam etti:

“Milletçe sıkıntılarımızın yeni yılda bir an önce son bulması en büyük beklentimiz. Dünyayı kasıp kavuran bir salgınla mücadelemiz sürerken diğer yandan ekonomik bir buhranın pençesinde mücadele veriyoruz. Halkımızın büyük arzusu olan kötü günleri geride bırakacağımıza yürekten inanıyorum. Sadece salgınla değil, ekonomik, siyasal, toplumsal sorunlarla da boğuşurken Millet olarak, tüm sıkıntılara göğüs gerdik.  Acılarımızı umutlarımıza harman edip yeni yılın bize getireceği sağlığa, neşeye, sevince, adalete, huzura, barışa ve kardeşliğe gönüllerimizi açtık. Yüreklerimiz umutla dolu. Büyük bir inanç ve kararlı mücadelemizle sorunlarımızla baş etmek için çalışacağız. Yeni yılda da, Atatürk devrimlerinin izinde milletimizle birlikte el ele, eşitlik, demokrasi, özgürlük, emek ve barışın özlemini dindirmek için omuz omuza çağdaş uygarlık yolunda yürüyeceğiz. Yeni yılın, şehit haberleriyle yüreğimizin yanmadığı, anaların ağlamadığı, terör belasının sona erdiği, gençlerimizin işsiz olmadığı, emeklinin refah ve huzur içinde yaşadığı, çocuklarımızın çağdaş ve evrensel eğitimle büyüdüğü, kadınlarımızın şiddet ve saldırılara maruz kalmadığı, yarınlarımıza umutla baktığımız bir yıl diliyorum. 2022 yılı tüm güzellikleriyle milletimin, ülkemin olsun!

Bütün bu temennilerimle birlikte; yeni yılda her şeyden önce sağlık, huzur ve mutlulukla birlik, beraberlik, barış, dayanışma ve kardeşlik içinde özgürce yaşayacağımız bir hayatın günlerini tüm vatandaşlarımızla paylaşmayı diliyor, vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.”



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli