Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP Genel Başkanı 27 Mayısta Balıkesirde

CHP Genel Başkanı 27 Mayısta Balıkesirde

CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, 27 Mayıs´ta yapılacak olağan il kongresine Genel Başkan Kılıçdaroğlunun katılım için söz verdiğini söyledi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, 27 Mayıs´ta yapılacak olağan il kongresine Genel Başkan Kılıçdaroğlu`nun katılım için söz verdiğini söyledi.
CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, "CHP`de yüksek sesle konuşulması kavganın değil partimizdeki demokrasinin göstergesidir" dedi.
CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, 27 Mayıs`taki Balıkesir kongresi öncesi Ayvalık`ta partililerle bir toplantı yaptı.
Boğaziçi Otel`de gerçekleşen toplantıda Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Ayvalık Belediye Meclis üyeleri, İGM Grup Başkan Vekili Hasan Uslu, Ayvalık İGM üyeleri, CHP İlçe Başkanı Fatih Ayyürek, ilçe ve belde teşkilatları ile partililer bulundu. Katıldıkları etkinliklerle Balıkesir`in ilçe ve köylerinde CHP`ye olan ilginin hızla arttığını söyleyen Mavuk, partililer arasındaki birlik beraberliğin önemine dikkat çekti.
Yönetim olarak çevre sorunlarıyla birebir ilgilendiklerini ifade eden Mavuk, "Dursunbey`e bağlı Odaköy`de faaliyet gösteren maden ocağının kimyasal atık tesisi için yoğun bir mücadele verdik. Vali, gazetelerde AKP`nin sözcüsüymüş gibi mücadelemizi sert bir şekilde eleştirdi. Edip Uğur ise bizi yaygara koparmakla suçladı. Köylülerle birlikte yürüttüğümüz iki hafta süren eylem sonrası geri adım atmak zorunda kaldılar. Halkın isyanı karşısında proje iptal edildi. Dursunbey AKP`nin oy deposu olmasına karşın artık oralarda CHP konuşuluyor. Köylülerin sempatisini kazandık" dedi.
CHP Ayvalık yönetiminin de köylere ağırlık vermesini isteyen Muzaffer Mavuk, "Köylülerin sorunlarına mutlaka çözüm bulmalıyız. Çalışırsak kazanırız. Hedefimiz yerel seçimlerde Ayvalık`tan başlayarak diğer ilçeler ve Bütünşehir olacak olan Balıkesir belediyeleridir. Böylece iktidara giden yolu da açarız" diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, 27 Mayıs`ta aramızda
27 Mayıs`ta yapılacak olan il kongresine tek aday olarak gireceğini ifade eden Mavuk, partililerine yönelik açıklamalarında, "Biz, il yönetimi olarak kongreye hazırız. Genel Başkanımızdan şölen ve şenlik havasında geçecek olan kongremize katılım sözü aldık. İktidar ateşini Balıkesir`den yakacağız. Başbakan`ın iyice artan hırçınlığı sonlarının yaklaştığının göstergesidir. Türkiye`de ileri demokrasi yok, ülkeye tek kişilik diktatörlük hakim" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false