Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

CHP İGM Üyesi Şahinin tercihi partisini şaşırttı

CHP İGM Üyesi Şahinin tercihi partisini şaşırttı

CHP Erdek İl Genel Meclis Üyesi Ali Çetin Şahin, Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.nin (BAGFAŞ), Erdeke bağlı Aşağıyapıcı Köyü sınırları içinde ikinci fabrika kurulması isteğine, Balıkesir İl Genel Meclisinde olumlu oy kullandı.

CHP Erdek İl Genel Meclis Üyesi Ali Çetin Şahin, Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.`nin (BAGFAŞ), Erdek`e bağlı Aşağıyapıcı Köyü sınırları içinde ikinci fabrika kurulması isteğine, Balıkesir İl Genel Meclisi`nde olumlu oy kullandı. 
CHP Erdek İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Erkovan ise, BAGFAŞ`ın ikinci fabrika talebine mecliste ret oyu verdi.
Şahin dışındaki CHP`liler ret oyu kullandı
Bandırma, Erdek ve yöresinde yaşayanların sağlıklarını olumsuz etkileyeceği düşüncesiyle CHP`nin Bandırmalı İl Genel Meclisi Üyeleri İsmet Koçyiğit, Ahmet Göçmez ve Hüsnü Atay ile birlikte yeni fabrika için ret oyu kullandığı öğrenildi. 
62 üyeli Balıkesir İl Genel Meclisi`nde, CHP`li 18 üye ile birlikte "ret" oyu kullanmayarak, 34 AKP`li üye ile birlikte "evet" oyu kullanarak, fabrikanın kurulmasından yana olan CHP`nin, Erdek İl Genel Meclisi Üyesi Ali Çetin Şahin`in, söz konusu fabrika için olumlu rapor hazırlayan meclisin ilgili komisyonunda yer almasına karşın kendi partisinin üyelerine hiçbir bilgi vermediği, konunun, apar topar meclis gündemine getirilmesi konusunda da arkadaşlarını uyarmadığı belirtildi.
CHP`li Erdek İl Genel Meclis üyesi Şahin`in bu davranışı, kendi partisinden de tepkilere neden olduğu ifade ediliyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli