Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

CHP il yöneticileri salonu terk etti

CHP il yöneticileri salonu terk etti

CHP’nin cumhuriyet balosunda gerginlik

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma ilçe örgütünün düzenlediği, birlik ve beraberliği amaçlayan gecede gerginlikler yaşandı.
Grand Asya salonunda gerçekleşen cumhuriyet balosunda Serkan Sarı’nın başkanlığındaki CHP Balıkesir il yönetim kurulu üyeleri için ayrılan yer sorun yarattı. CHP il yöneticileri, gecenin ev sahibi olan CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç’a, kendileri için ayrılan yeri uygun görmediklerini belirttiler. Bunun üzerine Panç’ın, il yöneticilerine, “Beğenmezseniz oturmayın” diye hitap ettiği öne sürüldü. Bunun üzerine CHP il yöneticileri, toplu halde geceyi terk ettikten sonra salonda bulunan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı’yı da bilgilendirdiler. Bunun üzerine Sarı da salondan ayrılarak, il yöneticilerinin yanına gitti. Bu olayı, kendisiyle görüştüğümüz Sarı da doğruladı.
ŞAHİN DE PROTESTO EDİLMİŞTİ
Aynı gece de, konuşması için mikrofona davet edilen CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin de sloganla protesto edilmişti. Hüseyin Bahar’ın başkanlığındaki eski CHP Bandırma ilçe yönetiminin görevinden alınarak, Selim Panç’ın başkanlığındaki yönetim kurulunun göreve getirilmesinde milletvekili Şahin’in de rolü bulunduğu gerekçesiyle bir grup genç, “hak, hukuk, adalet” sloganını atmıştı. Şahin, konuşmasına başlamadan önce bu tepkinin kendisini protesto anlamına geldiğini anlamayarak, o da “hak, hukuk, adalet” diye seslenmişti.
Haber: Önder Balıkçı
 



Anahtar Kelimeler: yöneticileri salonu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı