Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP İlçe Başkanı Panç’ın istifa tarihi belli oldu

CHP İlçe Başkanı Panç’ın istifa tarihi  belli oldu

CHP Genel Merkezinin 21 Kasım 2022 tarihinde yayınladığı genelgede seçilmiş il-ilçe başkanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin 2023’te yapılacak genel seçimlerde aday olabilmeleri için 26 Aralık 2022 (bugün) tarihine kadar istifa

CHP Genel Merkezinin 21 Kasım 2022 tarihinde yayınladığı genelgede seçilmiş il-ilçe başkanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin 2023’te yapılacak genel seçimlerde aday olabilmeleri için 26 Aralık 2022 (bugün) tarihine kadar istifa etmeleri istendi. 
Sürenin dolmasına yakın CHP İl ve İlçe Teşkilatlarından istifalar gelmeye başladı.  
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı’nın istifasının ardından, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç da önümüzdeki Pazartesi günü istifa edecek. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Panç “Yıllarca partimin her kademesinde görev yaparak Bandırma’ya ve partime hizmet etmek için çaba sarf ettim. En son Balıkesir Büyükşehir ve Bandırma Belediyesi meclislerinde görev yaptın. Sonrasında ihtiyaç hasıl olunca bu görevlerimden istifa edip CHP Bandırma İlçe Başkanı oldum. Bandırma hızla büyüyen ve gelişen bir kent. Önümüzdeki süreçte doğru hizmetlerin ve yatırımların kentimize gelmesi çok önemlidir. Ankara ile Balıkesir ve Bandırma arasında doğru bir iletişim kurulmalı. Ben de Bandırmamıza daha önemli hizmetler verebilmek adına önümüzdeki Pazartesi günü genel merkezimizin isteği doğrultusunda ilçe başkanlığından istifa ederek 2023 genel seçimlerinde Balıkesir’den milletvekili aday adayı olacağım.” dedi. 

Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: Başkanı istifa tarihi belli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı