Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Örs'e disiplin soruşturması

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Örs

CHP Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Örs ve Gençlik Kolları Sekreteri Hüseyin Cerav'a disiplin soruşturması başlatıldı.

CHP Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Örs ve Gençlik Kolları Sekreteri Hüseyin Cerav'a disiplin soruşturması başlatıldı. 

Bilindiği üzere Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın, CHP Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Örs'e yönelik ırkçı söyleminde bulunduğu iddia edilmiş, Memleket Partisi Erdek İlçe Teşkilatı bu konuyla ilgili Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapmıştı. Bu basın açıklamasına CHP Erdek İlçe Teşkilatı katılmazken, CHP Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Örs ve Gençlik Kolları Sekreteri Hüseyin Cerav Erdek Belediyesi eski Başkan Hüseyin Sarı ile birlikte katılmıştı. 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından CHP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından CHP Erdek İlçe Başkanlığı’na gönderilen yazıda "Mert Örs ve Hüseyin Cerav'ın CHP Tüzüğü’nün 63/3, 64, 68/2-c maddeleri uyarınca tedbirli olarak ‘Geçici Çıkarma Cezası’ istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilmiştir." denildi.   

CHP Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Örs'ün önümüzdeki günlerde görevden alınması bekleniyor.  

Haber: Tuncay Ertan



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı