Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP li belediyeyi feth eden Aksoy, enkaz edebiyatı yapmıyoruz...

CHP li belediyeyi feth eden Aksoy, enkaz edebiyatı yapmıyoruz...

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, CHP'nin her fırsatta ‘Kalemiz' diye adlandırdığı Marmara Adalar Belediyesini AK Parti'li yapan başarılı bir belediye başkanı olarak biliniyor.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, CHP’nin her fırsatta ‘Kalemiz’ diye adlandırdığı Marmara Adalar Belediyesini AK Parti’li yapan başarılı bir belediye başkanı olarak biliniyor.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, bir önceki CHP’li dönemden kalan milyonluk borçları ödemeye çalıştıklarını söylerken, aynı zamanda ilçeye bugüne kadar gelmemiş hizmetleri tek tek hayata geçirdiklerini belirtiyor.
Marmara Adalar topluluğu başkan Aksoy’u, Aksoy’unda adalar halkını çok sevdiği gözleniyor. 

Balıkesir’in Büyükşehir olması ile birlikte Marmara ve Avşa Adaları’nı Marmara Adalar Belediyesi olarak tek çatı altında toplanmasından sonra CHP’nin ‘ Kalemiz ’olarak isimlendirdiği Marmara Adalar Belediye Başkanlık koltuğuna fark atarak oturan Başkan Süleyman Aksoy “Her ay CHP’li belediyeden kalan milyonluk borcu, 250 bin liralık yapılandırmayla ödemeye başladıklarını kaydetti.
Kendisinden önceki CHP Belediye Başkanının hiçbir çalışma yapmadığını, SSK, Maliye ve esnafa olan borç ödemelerinde bulunmadıklarını tespit ettiklerini ifade eden Başkan Aksoy, “CHP’li belediye her yere borç takmış. Adalar toplamında kış mevsiminde 9 bin 500, yazın 150 bin kişi yaşıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur’unda bize verdiği destek ve güçle ilçemizin hem borçlarını ödüyoruz hem de birçok projeyi hayata tek tek geçiriyoruz.” diye konuştu.
Aksoy: “Laf değil iş üretiyoruz”
Eski dönemden kalan borçları aylık 250 bin lira taksitler halinde ödediklerine dikkat çeken Aksoy, tüm bu zorluklara rağmen Marmara, Saraylar, Avşa ve Ekinlik adalarına hizmet verecek projeleri gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false