Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

CHP Milletvekili aday adayı Tüm gazetemizi ziyaret etti

CHP Milletvekili aday adayı Tüm gazetemizi ziyaret etti

CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı ve SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm gazetemizi ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı ve SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm gazetemizi ziyaret etti.
CHP Balıkesir Milletvekilli Aday Adayı Mehmet Tüm, dün gerçekleştirdiği Erdek ziyareti kapsamında gazetemize de ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Beraberinde, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, CHP Erdek Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gürsoy ile gazetemize gelen CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Mehmet Tüm, Erdek`in kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti.
Tüm, yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu: "Erdek, ülkemizde turizmin ilk başlangıç yeri olup benim için çok özel bir yere sahip. Tertemiz koyları, havası ve doğası ile adeta bir cennet gibi. Ancak Erdek Körfezi üzerinde oynanan rantları yakından takip ediyor ve görüyorum. 1/100000 ölçekli imar planlar ile bu doğa harikası yeri sanayi şehri yapmak istiyorlar. Milletin vekili yani sizlerin vekili seçildiğim takdirde meclise girdiğim zaman bu planların değiştirilmesi için gece gündüz demeden çalışacağım." dedi.
CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı ve SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm daha sonra gazetemiz muhabirlerinde Tuncay Ertan ve gazetemiz sayfa editörü Taygun Ertan ile yerel basının sorunları hakkında bir süre sohbet ettikten sonra gazetemizden ayrıldı.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli