Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP milletvekili adayları Bandırma’da

CHP milletvekili adayları Bandırma’da

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir Milletvekili aday adayları Bandırma’da düzenlenen bir toplantıda tanıtıldı.

Cumhuriyet alanındaki etkinlikte ilk konuşmayı Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptı. Tosun, 14 Mayıs’taki seçimin öneminin altını çizerek, “Balıkesir aday listeleri açıklanınca Güney Marmara olarak biraz burukluk yaşadık. Ancak Balıkesir Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın Bakan olacağını öğrenince çok mutlu olduk. Çok çalışarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu, 13. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya’ya gönderip, Ahmet Akın’ı ise Bakan yapacağımıza inanıyorum” dedi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı’nın konuşmasının ardından sırasıyla milletvekili adayları Muharrem Koç, Dilek Yalçın, Av. Gülizar Yıldız, Fatma Salı Karabacakoğlu, Selim Panç, Seval Bozkurt, kontenjan adayı, DEVA Partili Burak Dalgın, Serkan Sarı ve Ensar Aytekin konuştular.

AHMET AKIN KONUŞUYOR

Son konuşmayı ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın konuştu. Akın, 14 Mayıs’ta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı, “Millet İttifakı”nın ise mecliste çoğunluğu sağlayacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Birlik-beraberlik içinde genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne göndereceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu’nun size selamlarını getirdim. “Millet İttifakı”nın altı genel başkanı da ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyerek, bir araya geldikleri için de kutluyorum. Seçimin yapılacağı 14 Mayıs ‘Anneler Günü’dür. O gün, annelerinizin ellerini öpün, hayatta değillerse kabirlerinin başında veya evden dualarınız ettikten sonra sandık başına gidip, vicdanınızla baş başa oyunuzu kullanın. Bu seçimi kazandıktan sonra Balıkesir de Türkiye de hak ettiklerine kavuşacak. Yine Balıkesir’e, hak ettiği ‘İstiklal Madalyası’nı vereceğiz. İşçi ve esnafın kredi faizlerini sileceğiz. Ülkemize huzuru, hakkı ve adaleti getireceğiz.” Haber: ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: milletvekili adayları Bandırma’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı