Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

CHP Milletvekili bayramda dolaşma rekoru kırdı

CHP Milletvekili bayramda dolaşma rekoru kırdı

CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince Balıkesirde 10 ilçe, 4 belde ve 2 köyü ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince Balıkesir`de 10 ilçe, 4 belde ve 2 köyü ziyaret etti.
CHP Milletvekili Gümüş, bayramlaşmaya Bigadiç`te yaşayan anne ve babasıyla başladıktan sonra yakın akrabalarıyla bir araya geldi. 
Milletvekili Gümüş, daha sonra sırasıyla Bigadiç, Sındırgı, Balıkesir`in merkez ilçeleri, Havran, Edremit, Zeytinli, Akçay, Kadıköy, Güre, Burhaniye, Gömeç, Ayvalık, İvrindi, Karaçepiç ve Bozören Köyleri olmak üzere ziyaret ettiği 16 yerleşim merkezindeki bayramlaşma törenlerine katıldı.
Balıkesirli hemşerileri, partiler, belediye başkanları ve parti yöneticileri ile görüşen Gümüş, "Balıkesir`imiz çok büyük bir coğrafyaya yayılıyor bir dahaki bayramda bu defa gidemediğimiz ilçelerimizle bayramlaşmak niyetindeyiz." dedi.
Yaptığı ziyaretleri severek, aşkla ve istekle yaptığının altını çizen Gümüş, "Her iş gibi bize de yaptıklarımız ağır gelmiyor. Tersine vatandaştan gördüğümüz ilgi ve heyecan bize şevk veriyor. Biz her zaman vatandaşın ayağına gideceğiz her zaman vatandaşı yerinde görüp onu dinleyeceğiz." şeklinde konuştu. 
Gümüş, bayramın son gününü ise ailesine ayırdı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli