Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP Milletvekili Gümüş Manyasta

CHP Milletvekili Gümüş Manyasta

CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Manyasın Kızıksa Beldesinde ve Boğazpınar Köyünde çalışmalarda bulundu.

CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Manyas`ın Kızıksa Beldesi`nde ve Boğazpınar Köyü`nde çalışmalarda bulundu.
Gümüş, Manyas`ta esnafı ziyaret ettikten sonra akşam Kızıksa Beldesi`ne geçti. Kızıksa Beldesi`nden sonra Boğazpınar Köyü`ne geçti.
Gümüş, Manyas ziyareti sırasında yaptığı konuşmada çeltik üreticisinin ve hayvan üreticilerinin sorunlarına değindi. Çeltik fiyatlarının düşüklüğüne, mazot, gübre maliyetlerinin yüksekliğine değinen Gümüş, bu nedenle çeltik üreticisinin mağdur olduğunu, devlet desteklerinden yeterince yararlanamadıklarını belirtti ve çeltik üreticisi, verimsizlik ve kazançsızlıkla karşı karşıya bırakılmıştır dedi.
Büyükbaş hayvancılık sektöründe ise, ülkenin tümünde yaşanan dramın Manyas`ta da yaşandığını öne süren Gümüş, hayvancılar her yerde olduğu gibi Manyas`ta da büyük güçlükler altında ezilmektedirler. Yem, saman ve mazot hayvancı çiftçinin belini bükmektedir dedi.
Gümüş; "Halkımız ekonomik mağduriyetini terörle mücadelede çekilen acılar nedeniyle ikinci plana attı. Vatandaş, cebimiz boş bari yüreğimizi yaralamayalım diyor"
Gümüş, Manyas halkı AKP yönetiminin sıfır terör devralıp, ülkenin huzur ve güvenliğinin bozulduğunun farkında, vatandaş AKP`yi terör konusunda başarısızlıkla suçluyor. Eğer başarısızlık değilse AKP politikası büyük devletlerin politikalarına teslimiyettir diyor." dedi.
Gümüş; "AKP iktidarı Manyas`ta umutsuzluk kapısı olarak algılanıyor"
Vatandaş, eskiden sıkıntılarımız vardı ama ümitliydik şimdi ise hem sıkıntı içindeyiz hem de ümidimiz yok diyor açıklamasında bulunan Gümüş, AKP Manyas`ta umutsuzluk kapısı olmuş haberi yok diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli