Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP Milletvekili partisinin aday adayları ile buluştu

CHP Milletvekili partisinin aday adayları ile buluştu

Bandırma Belediye Başkanlığına aday adayı olan partilileri ile buluşan Milletvekili Havutça, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlere CHP olarak Balıkesir genelinde ve Bandırmada iddialı olduklarının altını çizd

Bandırma Belediye Başkanlığına aday adayı olan partilileri ile buluşan Milletvekili Havutça, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlere CHP olarak Balıkesir genelinde ve Bandırma`da iddialı olduklarının altını çizdi. Havutça, yerelde CHP iktidarının bayrağını dalgalandırmaya devam edeceklerini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesini ve diğer ilçe belediyelerini de alarak 2015`te Türkiye`de halkın iktidarını kuracaklarını ifade etti.
Bandırma`da güçlü bir belediye kadrosu olduğunu öne süren CHP Milletvekili Havutça, "Bandırma`da hizmet çıtası çok yüksek ve CHP kadroları iyi çalışıyor. Aday adayımızın bu kadar çok olması ve arkadaşlarımızın görev talep etmeleri demokrasimizin olgunluğudur. Demokrasi yarışı siyasi bir olgunluk gerektirir. Her kim olursa olsun hepimiz CHP iktidarı için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Havutça, CHP Bandırma İlçe Örgütü`nde beraberinde CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay ile Bandırma Belediyesi Başkan Aday Adayları Sedat Pekel (Bandırma Belediye Başkanı), Ozan Onur (Belediye Başkan Yardımcısı), Dursun Mirza (Belediye Başkan Yardımcısı), Ahmet Göçmez (İl Genel Meclis Üyesi), Metin Ok (CHP Bandırma İlçe eski Başkanı), Gültekin Mutlu (Bandırma Eski İlçe Yönetim Kurulu Üyesi), Selim Panç (Kent Konseyi Başkanı) ile bir araya geldi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli