Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Örgütü 30 Mart sonuçlarını masaya yatırdı

CHP Örgütü 30 Mart sonuçlarını masaya yatırdı

CHP Edremit İlçe Örgütü Danışma Kurulu, 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerden çıkan sonuçları görüştü.

CHP Edremit İlçe Örgütü Danışma Kurulu, 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerden çıkan sonuçları görüştü.
CHP Edremit İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Kurulu toplantısında, parti örgütü bir araya geldi. Toplantıda 30 Mart yerel seçimlerinde alınan sonuçlar değerlendirildi.
Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, CHP'li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Akçay eski Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Zeytinli eski Belediye Başkanı Hasan Arslan, kadın ve gençlik kolları üyeleri, muhtarlar ve parti üyeleri katıldı.
Divan Başkanlığına Akçay eski Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu seçildi. Divan Başkanı olarak toplantıyı yöneten Cahit İnceoğlu, böyle toplantıların çok önemine dikkat çekti.
Partililerin her türlü görüş ve önerilerini ifade edebilecekleri yerin düzenlenen bu gibi toplantı yerleri olduğunu söyleyen İnceoğlu, dışarılarda ve kahve köşelerinde eleştiride bulunmak yerine fikirlerin burada dile getirilmesi gerekir diye konuştu.
Ardından açılış konuşmasını yapan CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, Edremit'te 68 yıllık makus talihi değiştirmeyi başardıklarını belirtti.
Edremit'te kazanılan seçim zaferinde Belediye Başkan adayından partinin her kademesinde görev yapan tüm üyelere ve gönüllülere kadar herkesin katkısı olduğunu işaret eden Yıldırım, katılımcılara teşekkür etti.
CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, seçim süresince yaşadıkları sıkıntılara rağmen, tüm adayların özveri ile çalıştığını belirterek, partisinin Edremit ve diğer ilçelerde ki seçim sonuçları ile ilgili görüşlerini paylaştı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ise konuşmasına Edremit'te seçimlerin kazanılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ederek başladı.
Edremit'te uzun yıllar sonra büyük bir değişime imza atarak altı oklu bayrağımızı zirveye taşımayı başardık” diye konuşan Saka, Ancak seçimleri kazanmaktan daha da önemlisi, ilçemizde sosyal demokrat belediyecilik anlayışı içerisinde yurttaşlarımıza hizmet ederek, 5 yıl sonrada Edremitli hemşerilerimizin karşısına başarılı ve başı bir dik şekilde çıkıp bugün göndere diktiğimiz altı oklu bayrağımızı uzun yıllar dalgalandırabilmektir” dedi.
Daha sonra parti üyeleri tek tek söz alarak seçim süreci ve parti çalışmaları ile ilgili görüşlerini açıklama fırsatı buldu. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli