Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

CHP adayı Ahmet Akın bir günde üç ilçeyi ziyaret etti

CHP adayı Ahmet Akın bir günde üç ilçeyi ziyaret etti

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ahmet Akın, bir gün içerisinde 3 ayrı ilçede seçim çalışması yaptı.

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ahmet Akın, bir gün içerisinde 3 ayrı ilçede seçim çalışması yaptı.
Akın, Partimizin bayrağını Balıkesir'in dört bir yanına taşıyoruz” açıklamasında bulundu.
Enerjisi ve dinamikliğiyle tüm dikkatleri üzerine toplayan Akın, bir gün içerisinde Balya, Gönen ve Kepsut ilçelerinde seçim çalışması yaptı.
Güne Balya ziyaretiyle başlayan Akın, burada eski CHP Balya İlçe Başkanı Hayati Görücü'nün cenaze törenine katılıp yakınlarına ve ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.
Balya'da Danişment Mahallesi'ne giden Akın, vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi. CHP'nin vaatleri ve projeleri hakkında bilgi veren Akın, Partimiz, projeleriyle ülkemizi sırtlayıp çağdaş medeniyetler seviyesine yükseltecek enerji ve vizyona sahiptir” dedi.
Seçim çalışmalarına Gönen'le devam eden Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Mehmet Tüm ve ilçe teşkilatıyla birlikte Gönen Öğretmenevi'ni ziyaret etti.
Akın, burada öğretmenevi çalışanları ile sohbet etti. Partisinin iktidarında eğitim çalışanlarının hak ettikleri ücret düzeyi ve sosyal haklara kavuşacaklarını belirten Akın, Sizin yanınızdayız. Çünkü yarınlarımızı eğitim üzerinden şekillendiriyoruz” diye konuştu.
Akın, Gönen Ovası Sulama Birliği, Gönen Süt Üreticileri Birliği ve Gönen Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi'ni ziyaret etti.
Hemşerilerinin ilgisinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Akın,
Partimizin bayrağını Balıkesir'in dört bir yanına taşıyoruz. Hep birlikte partimizi Gönen'de birinci yapacağız. Gönen'in evladı Ahmet Akın'a sahip çıkacağınızı biliyorum” dedi.
Gönen'den Kepsut ilçesine geçen Akın, Sayacık, Piyade, Tuzak ve Keçidere mahallelerini ziyaret ederek partisinin projelerini anlattı.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı