Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

CHP´de kahvaltılı kutlama

CHP´de kahvaltılı kutlama

CHP, 96. kuruluş yıldönümünü kutluyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma ilçe örgütü, partinin kuruluşunun 96. yıldönümü nedeniyle kutlama kahvaltısı düzenledi.
Eken Prestige Oteli´nde düzenlenen kahvaltıya çok kalabalık bir topluluk katıldı.
Halk oyunları gösterinin ardından ilk konuşmayı CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar yaptı. Bahar, Aydın´ın Kuşadası ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na yapılan yumurtalı saldırıyı kınarken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu´na verilen mahkumiyet kararıyla ilgili olarak da ?Hepimiz Kaftancıoğlu´nun yanındayız? dedi.
Ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Durdugül Öztürk ve Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Duha Turhan konuştular.
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na yapılan saldırıyı kınayarak başladığı konuşmasında, önümüzdeki genel seçimlerde iktidara geleceklerini öne sürerken, ?Başarıya ulaşmak için ?Ben yaparım´ değil, ?Biz yaparız´ anlayışı içinde ortak akılla hareket etmeliyiz. Bandırma´nın ihtiyaçları çok. Bandırma´yı kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden, birlikte yöneteceğiz? dedi.
CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, ?Biz, çok büyük bir aileyiz. CHP-İYİ Parti ittifakı ile 31 Mart yerel seçiminde bu iktidarı dize getirerek birçok önemi belediyeyi kazandık. Şimdi sırada genel iktidarı ele geçirmek var. Millet ittifakı ile bunu da gerçekleştireceğiz. Bu ülkenin millet ittifakına ihtiyacı var. Yaşasın CHP, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın ulu önder Mustafa Kemal Atatürk.?
CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin de konuşmasında, yerel seçimlerde elde ettikleri başarının ardından 2023´te, partilerini iktidara getireceklerini belirtti.
Bandırma´nın eski belediye başkanlarından Sedat Pekel, konuşmasında, partilerinin ve Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Atatürk´ün emaneti olan CHP´yi daha ileriye taşımak zorunda olduklarını vurgulayarak, ?31 Mart seçimini milat kabul ederek, yeni başarılara odaklanmalıyız? dedi.
Son olarak söz verilen önceki belediye başkanı Dursun Mirza, 96 yıllık bir geçmişe sahip bulunan CHP gibi bir parti, dünya tarihinde çok azdır. CHP´li olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum? dedi. Mirza, demokratik yaşama birçok yenilikler getiren CHP´nin, artık parti içindeki her aşamada önseçim yapması gerektiğini sözlerine ekledi.
CHP´nin kahvaltısına İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert de katıldı.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: kahvaltılı kutlama
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı