Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP´den aday adayı Ozan Onur´dan Petrol-İş´e ziyaret

CHP´den aday adayı Ozan Onur´dan Petrol-İş´e ziyaret

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP´den Belediye Başkan Aday Adayı Ozan Onur, Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesi´ni ziyaret etti.

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP´den Belediye Başkan Aday Adayı Ozan Onur, Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesi´ni ziyaret etti.
Geçtiğimiz haftalarda Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ozan Onur, ziyaretlerine devam ediyor.
Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan´ı ziyaret eden Onur, Petrol-İş´in köklü tarihine değinerek ?Petrol İş Bandırma´da ve bölgede direnişin sembolü bir sendikamızdır. Benim bu yaşıma kadar Petrol-İş´in katılamadığım en fazla 5 etkinliği olmuştur ve mutlaka geçerli bir mazeretim vardır. Özellikle Türkiye´de Bor madenlerinin özelleştirilmesi konusu gündeme geldiğinde verdikleri mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Taşeronlaşmaya karşı verdikleri mücadelede de Petrol-İş Sendikamız gerçekten çok çetin mücadeleler vermiştir. Petrol- İş Bandırma´nın hem bölgede hem de Türkiye geneli örgütlenmede önemli bir yeri var. Bandırma sanayi kuruluşlarının bol olduğu fakat sendikalaşmanın istenilen düzeyde olmadığı bir bölge. Bizler belediye olarak her zaman sendikalaşmadan yana olduk ve Sosyal Demokrat Belediyeciliğin gereği olarak bunu savunduk. Belediyede çalışan ve sendika kavramına uzak çalışanlarımız vardı. Bizim sayemizde onlar da bu anlayış ile tanıştı ve haklarını arama konusunda mücadeleye girişti, sendika işte bu yüzden çok önemli bir kavram. Ben bu yaşıma kadar her zaman soldan yana, sosyal demokrasiden yana hak ve emek mücadelesinin içinde oldum. Bugüne kadar verdiğiniz emekler için teşekkür ediyorum ve daha birlikte vereceğimiz çok mücadele var, yürünecek çok yol var? dedi.
Petrol-İş Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan´da Ozan Onur´un ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını vurgulayarak ?Siz gerçekten iyi bir siyasetçisiniz. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum ve herkese de söylemem. Halkın içinde, STK´lar ile iç içe, her zaman emek ve mücadelenin içinde olan bir isim oldunuz. Şöyle geçmişe bir bakıyorum; her zaman bizimle birlikteydiniz. Umarım siyasi yaşamınızda istediğiniz noktalara gelirsiniz.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli