Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP´den Ocaklar´lı 2 öğrenciye bilgisayar

CHP´den Ocaklar´lı 2 öğrenciye bilgisayar

Korona virüs salgını nedeniyle aylardır okula gidemedikleri için uzaktan eğitim gören evlerinde bilgisayar olmayan öğrencilere, EBA uzaktan eğitim desteğinden faydalanabilmeleri için CHP Bandırma İlçe Başkanlığı´nca ihtiyaç sahibi Ocaklar´lı 2 öğrenci içi

Korona virüs salgını nedeniyle aylardır okula gidemedikleri için uzaktan eğitim gören evlerinde bilgisayar olmayan öğrencilere, EBA uzaktan eğitim desteğinden faydalanabilmeleri için CHP Bandırma İlçe Başkanlığı´nca ihtiyaç sahibi Ocaklar´lı 2 öğrenci için alınan bilgisayarlar öğrencilere verildi.
Ocaklar Mahallesi Muhtarı Gökhan Yorak, Covid-19 salgın önlemleri kapsamında yaşama geçirilen uzaktan eğitim sistemi ile öğrenimini evden devam ettirmek durumunda olan ancak bilgisayara sahip bulunmadığı için derslerini izleyemeyen 2 öğrenci için CHP Bandırma İlçe Başkanı Uz. Dr. Selim Panç´tan yardım talebinde bulundu. 

Ocaklar Mahallesi Muhtarı Gökhan Yorak´ın talebi üzerine harekete geçen CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Ocaklar Mahallesi´nde yaşayan ihtiyaç sahibi 2 öğrenciye bilgisayar hediye etmek için çalışma başlattı.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ile birlikte Ocaklar Mahallesi´ne giderek Muhtar Gökhan Yorak ile buluştu.
Bilgisayarlar, ihtiyaç sahibi 2 öğrenciye hediye edilmek üzere Ocaklar Mahallesi Muhtarı Gökhan Yorak´a teslim edildi.
Bilgisayarların ihtiyaç sahibi 2 öğrenciye teslim edileceğini söyleyen Ocaklar Mahallesi Muhtarı Gökhan Yorak, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç´ın gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek, diğer siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluş başkanları ve duyarlı vatandaşları, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeye davet etti.
CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ise, Ocaklar Mahallesi´nden gelen bu çağrıya duyarsız kalmadıkları için CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç ve yönetimine teşekkür etti.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Ocaklar öğrenciye bilgisayar
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli