Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

CHPden coşkulu Ocaklar mitingi

CHPden coşkulu Ocaklar mitingi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek ilçe örgütü, Ocaklar beldesinde coşkulu bir miting düzenledi. Ocaklara büyük bir konvoyla giren CHPlilerin, çok kalabalık bir topluluğun katıldığı beldenin ana caddesi üzerindeki kahvehanelerin önünde düzenlediği

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek ilçe örgütü, Ocaklar beldesinde coşkulu bir miting düzenledi. Ocaklar`a büyük bir konvoyla giren CHP`lilerin, çok kalabalık bir topluluğun katıldığı beldenin ana caddesi üzerindeki kahvehanelerin önünde düzenlediği açık hava toplantısında ilk konuşmayı CHP Erdek belediye başkan adayı Hüseyin Sarı yaptı. Sarı, "30 Mart, AKP`nin zulmü ve faşizmine dur denilecek tarihtir" değerlendirmesinin ardından şunları söyledi:
"Ocaklar ve Karşıyaka beldelerinin kapılarına kilidi kim vurdu? AKP değil mi? Şimdi, Erdek Belediyesi, Tavşanlıada`da, Enerji Bakanı`nın bir akrabasına maden arama için izni verdi. Kapıdağ`da, 700 hektarlık bir ormanlık alan, Başbakanın çocuklarını Avrupa`da okutan Remzi Gür`e peşkeş çekildi. Bandırma`da ve Erdek`e bağlı İlhan Köy`de, araziler, Ali Ağaoğlu`na rüzgar enerji santrali için verildi."
Sarı, yerel seçimler öncesi hazırladıkları 200 sayfalık program ile yapacakları hizmetleri anlattıklarını vurgularken, "30 Mart`ta herkesin, oylarını CHP çatısı altında birleştirmelidir" diye konuştu. Sarı, son olarak profesyonel ve güvenilir bir ankete yaptırdıkları ankete göre 30 Mart seçiminde, Erdek`te CHP`nin % 70 oy oranıyla seçimi kazanacağını, AKP`nin % 24, MHP`nin ise % 6 oranında oy alacağını vurgularken, seçimi kazandığı takdirde Ocaklar beldesinin, Hasan Yapakçı tarafından yönetilmesine olanak tanıyacaklarını sözlerine ekledi.
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça da konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP iktidarını sert bir şekilde eleştirdi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı