Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHPden Havran çıkartması

CHPden Havran çıkartması

CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, partisinin Havran Belediye Başkan adayının tanıtım toplantısına katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, partisinin Havran Belediye Başkan adayının tanıtım toplantısına katıldı.
Havran ilçesi Hamambaşı Meydanında düzenlenen tanıtım töreninde CHP Havran Belediye Başkan adayı Nemci Dönmez`in tanıtım açıklamasını yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, AK Partiye yüklendi.
Kapalı kapılar arkasında konuşulan konuların açık olarak konuşulamadığını bu hükümetin ülkede `Korku İmparatorluğu` yarattığını, Balıkesir`de zeytincilerin, tavukçuların ve çiftçilerin 11 yıllık AKP döneminde perişan olduğunu, Yatçıya 1.5 TL`ye mazot verilirken Türk çiftçisini ezen bir iktidarla karşı karşıya olunduğunu belirten Toprak, "Kocaseyit`in memleketindeyiz. Rantiyecinin kaynağını çiftçimize vereceğiz. Kocaseyit 276 kiloluk mermiyi rantçılar için değil, bu ülke insanı için kaldırdı." dedi.
"Ecevit zamanında nasıl köylüye destek verdiysek, Kılıçdaroğlu iktidarında da köylüye tam destek verilecektir" sözü veren Toprak, "Ecevit zamanında terör bitmişti ama AKP döneminde terör azdı. AKP Kandil`de Karayılan, İmralı`da Öcalan, Diyarbakır`da Barzani`den medet umar hale geldi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu günden itibaren böylesi aciz duruma düşmedi. Ülkeyi bu hale getirenlere yazıklar olsun" diye sert eleştirilerde bulundu.
Bugüne kadar Havran`a hizmet veren tüm belediye başkanlarını saygı ve sevgi ile anıp teşekkür eden, kendisine verilen destek nedeniyle mutluluğunu ifade eden Belediye Başkan adayı Nemci Dönmez, "5 yıldır AK Partili başkan tarafından yönetilen Havran`ın bir `Köy` haline geldiğini ileri sürdü. Tanıtım törenine katılanlara aşure ikramı yapıldı.
Enver Durgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli