Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

CHP´li Ahmet Akın teşekkür turunda

CHP´li Ahmet Akın teşekkür turunda

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, seçimin ardından partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, seçimde gösterdikleri çalış malarından dolayı teşekkür etti.

 

Ziyaret ettiği partisinin teşkilatlarında, birlikte çok çalıştıklarını söyleyen Akın, mecliste yapacağı çalışmalarla örgütün sesi olacağı sözünü verdi.
Teşekkür ziyaretlerine Gönen´den başlayan Akın, Erdek, Bandırma, Manyas, Susurluk, Kepsut, Dursubey, Bigadiç, Sındırgı ve Savaştepe´de partilileriyle bir araya geldi.
Gittiği ilçe teşkilatlarında büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Akın, ?Siyasette örgütümden aldığım güçle yol alıyorum. Sizlerin güçlü desteğini hep arkamda hissettim? dedi.
Parti örgütlerinin seçim sürecinde büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Akın, ?Omuz omuza büyük bir mücadele verdik. Birlikte çalışmaya devam. Bugünden bir sonraki seçim için çalışmalara başlıyoruz. Çünkü partimiz tek başına iktidar yapmamız gerekiyor? diye konuştu.
Partililere, ?Ben vekilim asıl sizsiniz? diye seslenen Akın, ?Seçimde birlikte çok çalıştık. Meclis´te yapacağım çalışmalarla sizleri mahcup etmeyeceğim. Orada örgütümüzün sesi olacağım? şeklinde konuştu.
Akın, bu sözler üzerine kendisini alkışlayan partililere, ?Değerli yol arkadaşlarım, asıl alkışı sizler hak ediyorsunuz. Asıl siz seçildiğiniz için kutlarım? diye seslendi.
Akın, şöyle konuştu: ?Seçimin asıl galibi demokrasidir. Artık seçim bitti. Şimdi hizmet etme zamanı geldi. Bize oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımızla el ele vererek memleketimizi daha güzel günlere götüreceğiz. Bizleri milletvekilliği gibi şerefli bir göreve layık gören tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Kapım de gönlüm de ardına kadar hepinize açık. 24 saat birlikteyiz.?
CHP´liler ise Akın´ı milletvekili seçilmesinden dolayı kutlayarak, ?Allah yolunu açık etsin. Biz her zaman senin yanındayız. Seninle gurur duyuyoruz? diye seslendi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu